• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Gür'den 23 Nisan mesajı

Başkan Gür'den 23 Nisan mesajı
Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, TBMM'nin 99. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, tüm çocuklara armağan edilen özel günü tebrik etti.

Başkan Gür mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 99. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu özel günün, ülkemiz, ilimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 23 Nisan 1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, milletimizin yeniden şahlanışının timsalidir” dedi.


Çocuklara daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini verdiklerini ifade eden Başkan Gür, "'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla Kurtuluş Savaşını başlatan aziz milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına izin vermemiş, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirmiştir.

Milli iradenin tecelligahı, İstiklal Harbimizin karargahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aynı zamanda bağımsızlığımızın sembolü olmuştur.

Geçmişten aldığımız güçle günümüzde de milli iradeye musallat olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz.

 “Bu özel günün çocuklarımıza armağan edilmesi ülkemizin emin ellerde olacağının bir göstergesidir. Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz.

Bizlerin yerini alacak olan çocuklarımız kentleri, ülkeleri, dünyayı yönetecekler. Gelecekte barış, sevgi dolu, daha yaşanabilir bir dünya, bugünün çocukları tarafından kurulacak.

Bizlerden aldıkları bayrağı çok daha yukarıya taşıyacaklarına ve bizim yapamadıklarımızı hayata geçireceklerine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 99. Kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik be Çocuk Bayramı’nı kutlarım.” Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim