• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Gür’’Hakkâri spor kenti olacak’’

Murat Taş

Hakkâri Ak Parti il başkanı Emrullah GÜR ve AK Parti yönetimiHakkâri spor kulüp başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Hakkâri evinde verilen kahvaltıya Ak Parti il başkanı Emrullah Gür il başkan yardımcılarıTacettin Kahraman, Turan Şimşek, yönetim kurulu üyesi Yakup Aktaş Hakkâri’de faliyet yapan spor kulüpleri başkanları katıldı.

Kahvaltı sıcak ve samimi bir ortamda geçti, Hakkâri AK Parti il başkanı Emrullah Gür spor ildeki spor kulüplerinin sıkıntılarını tek tek dinleyerek spor kulüplerinin görüşlerini dinledi.

Başkan Gür ‘’Partimiz kurulduğu günden şimdiye kadar çeşitli görevlerde bulundum bu süre içinde ilimizin her kunudaki sıkıntısı ve sorunları için hep çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum, İlimizHakkâri huzur ortamına kavuşmuş, Sayın cumhurbaşkan’ımızın ve hükümetimizin destekleriyle ilimiz Hakkâri gelişmeye başlamıştır.

Bende eski bir sporcu olduğum için sporun içinden gelen biriyim ilde sportif faliyet gösteren takımların sorunlarını sıkıntılarını çok iyi bilen biriyim, Onuniçin ilde faliyet gösteren spor kulüpleriyle sürekli istişare içersindeyim, bugün yaptığımız 4. toplantıdada ilimdeki spor kulüpleri başkanlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyorum.

Hakkâri genç bir nüfusa sahip burada yetenekli gençlerimiz ve sporcularımız var, bu gençlerin gelişimi ve başarılı olması için çalışmamız gerek, bizler gençlerimiz için çalışırken spor kulüpleride bir çatı altında birleşip(havuz sistemi) Hakkarispora fayda katmaları gerekir.

Bu konuda spor kulüplerinin bir çatı altında çalışmaları onların elini güçlendirdiği gibi bizimde elimizi güçlendirecektir’’.

Başkan Gür yakın zamanda ilde sportif alt yapı ve tesis içinde müjde vererek bunu yakın zamanda Hakkâri halkı ve spor camiasıyla paylaşıp inşallah müjdeli haberi yakın zamanda vereceğim.

Hakkâri spor ve gençleri yeteneklidir, Hakkâri’nin bir spor kenti olması için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Hakkâri il başkanı ve yönetiminin bir yıl içinde 4.kez spor kulüpleriyle sürekli istişare halinde olmaları Hakkarispor camiasına ve gençlerine önem verdiklerinin bir kanıtıdır.

Bizleri her konuda destekleyen ve sahiplenen genç başkanımızaHakkâri spor kulüpleri ve camiası adına şükranlarımı sunuyoruz.

manset-008.jpg2-164.jpg3-127.jpg

Bu yazı toplam 4092 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim