• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Başkan IŞIK’la sohbet…

Murat Taş

Hakkâri spor futbol takımı İlimizi bölgesel amatör liginde temsil etmektedir. Bizlerde Hakkâri spor kulüp başkanı Cebrail IŞIK ile Hakkâri sporu konuştuk.

Sayın Başkan sizi tanıyalım.2008 yılında Van 100.yıl üniversitesi beden eğitimi bölümü bitirdim. Mezun olduğum ilk sene Hakkâri Cumhuriyet lisesinde beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım.

1-067.jpg

Aynı okulda öğretmen olan Nemci GÜLDAL hocamızla Cumhuriyet Lisesi futbol takımında beraber çalıştık o dönem takımı Hakkâri amatör liginde kazandırdık.

2-069.jpg

Okul takımında başarılı gençleri Hakkâri futboluna kattık daha sonra isim değişikliğine giderek takımın ismini Hakkâri spor futbol takımı olarak liglerde mücadele ettik 2015–2016 sezonunda Hakkari amatör liginde Şampiyon olduk baraj maçında Yüksekova Belediye sporu yenerek ilimizi Bölgesel amatör liginde temsil etmeye başladık.

3-056.jpg

Takımın şu anki durumu nasıl?
Sayın Valimizin desteğiyle ilimize ve bölgemize yakışır bir takım kurduk. Takımda yerli ve dışardan farklı illerden gelen futbolcu kardeşlerimiz var.

4-059.jpg

Bunun yanında ilimizde görev yapan değerli hocalarımızda bulunmaktadır. Şu anki durumumuz 5.sıradayız ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu da belirtmekte yarar var Sayın Valimizin destekleriyle bölgede saygın bir takım haline geldik.

5-041.jpg

Aldığımız desteklerle gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen bir takım kurmak istiyoruz. Buradan bizlere en büyük desteği veren Sayın Valimize sizlerin aracılığıyla Hakkâri spor halkı ve camiası adına sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sonarım.

6-027.jpg

Hakkâri halkından beklentileriniz nelerdir?

Halkımız bizlere gereken manevi desteği veriyorlar müsabakalara gereken desteği veriyorlar bizlerde onlara ve ülkemize layık olmaya çalışıyoruz umarım halkımızın istediği profesyonel takımı ilimize kazandırırız.

7-020.jpg

Futbol takımınızın sıkıntıları nelerdir.
Sayın Valimizin ve halkımızın destekleri devam ederse çok şükür sıkıntımız yok tek sıkıntımız halkımız sabretsinler İnşallah ilimize profesyonel bir takım kazandıracağız. ayrıca Burada isimlerini sayamadığım iş adamlarımızda teşekkür ederim.

8-009.jpg

Dışardan transfer edilen sporcuların durumu nasıl ilimize takımınıza oyum sağlayabildiler mi?

Elbette oyum sağladılar sanki buradan doğup büyümüşler tam birer Hakkârili olmuşlar Hakkariyi’de çok seviyorlar.3 futbolcu İzmir’den 1 Şırnak 4 öğretmen arkadaşlarımız var Hakkâri sporun başarısı için ter döküyorlar onlara da teşekkür ediyorum.

9-003.jpg

İlimizin sportif faaliyetler bakımından en büyük sıkıntısı tesis ve alt yapıdır. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir.

Elbette tesis ve altyapı her spor branşında en büyük faktördür ilimizde yetenekli sporcular var gençler sporu seviyorlar tesis altyapı olursa başarıda elbette gelir bugün sporda başarılı olan takımların en büyük özelliği tesis ve altyapıya verilen önemdir.

Hakkâri ye yapılacak tesisler ilin sporunu geliştirecektir. Takımların ekonomik anlamda imkânları olmadığı için burada görev devlet büyüklerimize düşüyor bu konuda inançlıyız Hakkâri böyle babacan bir valiye sahip olduğu müddetçe Hakkâri spor tesislerine kavuşacaktır.

Tekrar sormak istiyorum sayın başkan gelecek sezon şampiyonluk varmı? Şunu belirtmek istiyorum bizler Sayın Valimizin destekleriyle gelecek sezon ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve ısrarla ilimize bir profesyonel takım kazandıracağız benim ve yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın tek isteği budur.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler varmı?

Bu sezon inşallah ligi hakkettiğimiz yerde bitireceğiz Halkımız bizlere gereken desteği son maça kadar versinler. İnşallah Hakkâri hep güzel şeylerle anılacak bundan çok eminim bizlere desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimize ve halkımıza sonsuz teşekkürler ederim. ALLAH’A emanet olun. 

Bu güzel sohbet için sayın başkana teşekkür ediyorum başarılar dilerim.

Bu yazı toplam 4456 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim