• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Evine saldırı düzenlenen Keskin basın açıklaması düzenledi!

Evine saldırı düzenlenen Keskin basın açıklaması düzenledi!
Evine saldırı düzenlene Hakkari’nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin basın açıklaması düzenledi.

7 Eylül’de olduğu gibi önceki gün akşam’da evinin önüne ikinci defa ses bombası atılan Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, bildiğiniz üzere Hakkari merkez Gazi mahallesinde bulunan evime bu ay içerisinde ikinci defa kimliği belli olmayan kişi veya kişiler tarafından ses bombası atıldı ve ateş açılmıştır. Emniyet müdürlüğü olayla ilgili inceleme yapmaya devam ediyor dedi.

Keskin,” Olayın kim tarafından ve ne amaçla yapıldığı araştırılıyor. Resmi makamlar tarafından yapılacak açıklama neticesinde; sizlerle birlikte bu olayların perde arkasını, nedeni ve kim veya kimler tarafından yapıldığını, desteklendiğini  bende öğrenmiş olacağım.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Yapılan bu çağ dışı saldırılara anlam veremiyorum. Defalarca sizler aracılığıyla kamuoyuna, tek davamızın halkımıza hizmet olduğunu, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu, asıl meselenin milletin gönlünden yer edinmek olduğunu deklare ettik.

Bölgemize yapılan hizmeti ve bizlerin vermiş olduğu mücadeleyi  hazmedemeyenler, bu tür eylemleri gerçekleştirmektedir.

Amaçları yıllardan beridir özlemini çektiğimiz; ve sonunda ilimize atanan; uyumlu, başarılı ve hizmet sevdalısı idarecilerin direncini kırmak ve biz seçilmişlerin çalışma hevesini zayıflatmaktır. Bölgemize yapılan hizmet ve ilginin artması bazı şer odaklarını rahatsız etmektedir.

Şunu açıkça ifade edeyim; Hiçbir güç bana Hakkari halkına ve reisliğini yaptığım Durankaya halkına hizmetten alı koyamaz.

Hiçbir tehdit, baskı ve eylem bizi hak yolundan ayıramaz.

Buradaki bölge halkı da, her yurttaş gibi; huzurlu, rahat ve yapılan hizmetler neticesinde refah içerisinde yaşamak istiyor.

Hakkari halkının küçüğünden büyüğüne her ailesi, her ferdi, her bireyi büyük sıkıntılar yaşadı, yaşamaya devam ediyor. Artık dayanma gücü kalmayan bu halka biraz huzuru ve hizmeti çok görenler, tarih önünde bu halka hesap verecektir.

Şahsıma yönelik yapılan bu saldırıyı bütün Hakkari halkına yapılmış sayıyorum; Çünkü ben ve benden önce siyaset yapan aile büyüklerim; rant, servet, bireysel menfaat peşinde olmadı.

Allah şahittir, vicdan sahibi insanlar da şahittir, biz sadece ve sadece halkımıza hizmet ve halkın gönlünde yer edinmek için siyaset yaptık ve bu anlayışla da mücadelemize devam edeceğiz:

Kim olduklarını, ne amaçladıklarını bildiğimiz kimi çevrelerce; bu olayı kim yaptı, acaba keskin mi yaptı, birilerinin gözüne mi girmeye çalışıyor gibisinden haysiyetten ve onurdan yoksun sözler kullanıldı. Şunu herkes iyi bilsin;1934 ten beri siyaset yapan bir ailenin ferdi olarak, sayısını hatırlamadığım kadar seçimlerde demokrasi yarışı verdik.

Hiçbir zaman iktidar partilerinden veya güçlü olan siyasi partilerden seçim kazanmadık., Bu son kazanmış olduğumuz seçimleri de bağımsız olarak kazandık.

Benim hiçbir siyasi partinin veya grubun gözüne girmek gibi bir kaygım yok, buna ihtiyacım da yok.

Benim amacım doğru olanı, hak olanı, vatandaşların ve bölgemizin menfaatlerini gözeterek, namuslu olanı yapmaktır. Biz siyaseti halkla yapıyoruz, halkımız destek verdiği sürece hizmet etmeye, bölgenin bütün sorunlarına müdahale etmeye devam edeceğiz. Kimse olayları farklı yöne çekmeye çalışmasın. 

Bu tür söylemleri dillendirenler ve bu tür eylemleri gerçekleştirenler aynı akla hizmet etmektedir. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum;

Yer yüzünde bir değer kazandıran yoktur ki değer kaybettirenlerin hedefi olmasın.

Ülkemizin ve bölgemizin kalkınması için elimizden ne geliyorsa yaptık yapmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yeni, güçlü ve lider Türkiye yolunda halkımıza hizmet etmeye ve halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Feyzullah Taş

keskin-m-007.jpgkeskin-saldiri.jpgkeskin-saldiri-m.jpgkeskin-1-011.jpg

 

Bu haber toplam 9185 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim