• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Keskin’e ziyaret:Keskin Vefa kazanmalı dedi

Başkan Keskin’e ziyaret:Keskin Vefa kazanmalı dedi
Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Hakkari’nin Durankaya Belediye Başkanı ve Slehi Aşireti Kanaat Önderi Fatih Keskin’i ofisinde ziyaret etti.

 Başkan Epcim, Başkan Keskin ve burada bekleyen kalabalık tarafından karşılandı.  Burada siyasette her şeyden önce vefanın önemine değinen Başkan Keskin, insanın siyasi görüşü, düşüncesi, fikri ne olursa olsun yapılan hizmetlerin ve fedakarlıkların görülmesi gerekmektedir dedi.

-Başkan Epcim gecesini gündüzüne katarak çalıştı
Başkan Epcim’in gecesini gündüzüne katarak çalıştığını söyleyen Başkan Keskin,”Türkiye’nin bir çok noktasında belediyelere kayyumlar atandı. Atanan kayyumlar arasında başarılı olanlar ve etkili olamayanlar oldu fakat; o kayyumlar arasında biri var ki halk nezdinde hem Belediye Başkanı ünvanını aldı hem de gönül Belediyeciliği kapsamında vatandaşların kalbini kazandı. Şüphesiz o isim Sayın Cüneyt Epcim’ dir.

İlimiz de yapılan anketler neticesinde vatandaşların takdirini kazanan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin talimatı üzerine aday gösterilen Cüneyt Epcim, gecesini gündüzüne katarak ilimizin kanalizasyon, içme suyu, yol, park ve bahçeler ve çevresel sorunlarının çözümü noktasında büyük çalışmalar gösterdi”

 -Belediye Başkanına Vefa göstermemiz gerekmektedir
  Hakkari’de her yönüyle halkla beraber olan Belediye Başkanına Vefa gösterilmesi gerektiğini anlatan Başkan Keskin,”Sorunların tamamının çözümü ve yeni projelerle Hakkari’nin daha iyi bir noktaya gelmesi için aday olan Sayın Epcim’in hepimizin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Keskin,

” Makamda oturup mesaisini doldurmak yerine, gece gündüz demeden mahalle aralarında halkla beraber yol çalışmalarını sürdüren, yapılan diğer çalışmaları gece yarılarına kadar bizzat takip ederek hizmet anlamında büyük fedakarlıklar yapan, kültürel ve sanatsal etkinlikler noktasında ilimizi ileriye taşıyan, taziyelerde vatandaşları yalnız bırakmayan ve sürekli esnaf ziyaretleri yaparak sokağın nabzını tutan Belediye Başkanına VEFA göstermemiz gerekmektedir.

Bu millet kendisine yapılan zerre kadar iyiliği unutmayan bir millettir. Yakın tarihte yapılan ve devam eden bu hizmetleri de unutmayacaktır”

- Sayın Epcim Hakkari için önemli bir değerdir
Belediye Başkanı Cüneyt Epcim’in Hakkari’nin önemli bir değeri olduğunu ifade eden Başkan Keskin,”Belediyeyi fazla borçlandırmadan, bu kadar kısa sürede, bu hızla yapılan hizmetler halk nezdinde vefalı bir tutumla cevap bulmalıdır. Bazen herşeyi bir tarafa bırakıp sadece vefanın gereği ve memleketin menfaatini ön plan da tutmak gerekiyor.

Sayın Epcim Hakkari için önemli bir değerdir. Hakkari’yi benimseyerek yapmış olduğu hizmetlerin halk nezdinde karşılık bulması gerekmektedir. Aynı siyasi görüş veya düşüncede olmaya bilirsiniz, sizleri rahatsız eden durumlar veya olaylar olabilir ama yukarıda da belirttiğim gibi bazen herşeyi bir tarafa bırakıp vefalı olmak ve memleketi düşünmek gerekiyor.

Hakkari il merkezinde de bu duygularla sandık başına gidilmelidir. Şahsım ve Hakkari deki gönüldaşlarımla beraber; Sayın Cumhurbaşkanımızın adayı, Hakkari halkına büyük hizmetler ve fedakarlıklar yapan Sayın Cüneyt Epcim’e yapılacak olan 31 mart yerel seçimlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte daha güzel bir Hakkari için destek vermemiz gerektiğini de bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

-Keskin’den Teoman Zeydan’ın başarılı olacağına inanıyorum
Ayrıca Yüksekova’da Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Teoman Zeydan’ın mütevazi kişiliği ve halk nezdinde karşılığı olan bir şahsiyet olması nedeniyle başarılı olacağına inandığını da belirten Başkan Keskin,”Yüksekova’da ikamet eden gönül daşlarımızla birlikte kendilerine destek vereceğimizi de sizler aracılığıyla belirtiyor ve başarılar diliyorum.

31 mart yerel seçimlerinde şahsımın siyasi durumuyla ilgili, Durankayalı vatandaşlarımızın yoğun istek ve talepleri doğrultusunda bir karar vermiş bulunuyorum. Yakın zamanda sizler aracılığıyla kamuoyuna duyuracağım” dedi. Hakkarihabertv.com

baskan-keskin-2-001.jpgbaskan-keskin-1-003.jpgbaskan-keskin-3-001.jpg


 

Bu haber toplam 3945 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim