• BIST 9524.59
  • Altın 2503.709
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.5666
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Özbek, Şemdinli'de ziyaretlerde bulundu

Başkan Özbek, Şemdinli'de ziyaretlerde bulundu
Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abulmuttalip Özbek, Şemdinli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Abdulmutalip Özbek, Bölge Müdürümüz Sayın Hasan Ali ARSLAN beyefendi ile beraber Şemdinli Belediye Başkanımız Tahir SAKLI ve Ak Parti İlçe Başkanımız Fahri ŞAKAR'ı ziyaret ederek bölgede yapımı devam eden yol yapımı çalışmaları sonucu köylerimizde meydana gelen bazı sorunları yerinde inceledik. 

 
Program şu şekilde ilerledi;
 
● Şemdinli Belediyemizin yapımı devam eden ve ilçemize büyük değer katacak olan Seyir Tepesindeki çalışmaları inceledik.
 
● Karayolları Bölge Müdürümüz Hasan Ali ARSLAN, Ak Parti Şemdinli İlçe Başkanımız Fahri ŞAKARve Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Halis KAYRAN ile beraber Belediyemizi ziyaret ettik.
 
● Şemdinli Derecik arasında yapımı devam eden yol çalışmaları sebebi ile Şemdinli Tütünlü Köyü, Gelişen Suçıktı Mezrası, Gelişen Mordağ Mezrasında meydana gelen bazı sorunları yerinde inceleyerek Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Hasan Ali ARSLAN ile beraber sorunların çözülmesi konusunda çalışma yapılan bölgede incelemelerde bulunduk. 
Yapılan incelemelere Şemdinli Belediye Başkanı Tahir SAKLI, Şemdinli İlçe Başkanı  Fahri ŞAKAR ve Gençlik Kolları Başkanı Halis KAYRAN, Derecik İlçe Başkanı Abdurrahim AKGÜNDÜZ ve Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan AKBAŞ ve köylüler eşlik etmiş olup sorunlar yerinde görülmüştür.
 
● Kuzey Irak Sınırının sıfır noktasında bulunan Derecik Gelişen köyü Mordağ mezrasında 2009 yılında yaralanan ve o dönemde ziyaret ettiğimiz Şehriban kızımızı ve ailesini 12 yıl sonra bugün tekrar ziyaret ederek Şehriban kızımızı sağlıklı görmenin mutluluğunu yaşadık.
 
● Ziyaretlerimizin ardından Şemdinli Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Fahri ŞAKAR beyin evinde İftar yemeğine misafir olduk ve çalışmalarımızı tamamladık.
ozbek-001.jpg
ozbek-2-006.jpgozbek-3-004.jpgozbek-4-002.jpg
Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim