• BIST 9466.97
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Özbek spor camiasıyla buluştu..

Murat Taş

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkâri İl Başkanı Abdulmutalip Özbek ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakkâri merkez ve ilçe spor kulüpleri başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldiler.

Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde yapılan sohbet güzel ve sıcak bir ortamda geçti.
Başkan Özbek kulüp başkanları ve yöneticilerini tek tek selamlayarak başladığı sohbetinde.
“Temel hedeflerinin Hakkâri sporun tüm branşlarda başarılı olması ve kulüplerimizin içinde bulunduğu sıkıntıları en üst mevkilere ulaştırmaktır.

Başkan Özbek her kulüp yöneticilerini tek tek dinleyerek takımların içinde bulundukları sıkıntıları, isteklerini partinin kurmaylarıyla beraber not alarak kulüplerin dertlerini dinlediler.

Başkan Özbek Hakkâri genç bir nüfusa sahip, Hakkâri şu an Türkiye’nin en huzurlu kentlerin başında gelmekte bu güzel huzur ortamında bizlerde gençlerimiz ve sporcularımızla bir araya gelmek istedik bundan sonra Hakkâri’deki tüm sorunlarla nasıl ilgilendiysek gençlerimiz ve spor kulüplerimizle ilgilenip imkânlarımız doğrultusunda onlara destekte bulunacağız. 

Birkaç yıl evvel Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve Spor bakanlığımızın talimatları ile ilimiz Hakkâri’ye güzel spor tesisleri kuruldu. Yaşanan salgın nedeniyle yaklaşık iki yıldır spor faaliyetleri ilimizde yapılamıyor.

İnşallah el birliği ile halkımızla beraber bu salgın sürecini atlattığımızda spora kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Benim için Hakkâri’deki tüm spor kulüpleri aynıdır. Her gencimizin yeri bende başkadır. Bir parti başkanı olarak değil bir Hakkârili olarak her zaman gençlerimizin yanında oldum bundan sonrada olacağım.

Spor kulüp yöneticileriyle beraber yaptığımız buluşma ve güzel sohbet ile beraber güzel işlere vesile olur.
Gerek Hakkâri’de olsun gerekse Ankara’da Hakkâri spor ve sporcusu için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim”.
Sayın Başkanın tüm spor kulüp yöneticileriyle bire bir görüşmesi, onları canı gönülden dinlemesi sıkıntılarını not alması ve Hakkâri’deki spor kulüplerinin dertlerini, sıkıntılarını üst mercilere ileteceği mesajı spor camiamız tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Özbek’in samimi sohbeti, göstermiş olduğu ilgi ve alakası sporumuzun geleceği açısından da son derece önemlidir.

Bizlerde spor camiası olarak Sayın Özbek’e bizle zaman ayırdığı ve samimi ve güzel sohbetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

2-033.jpeg1-035.jpeg4-011.jpeg

Bu yazı toplam 3010 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim