• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Başkan Özbek’ten Ankara çıkarması

Başkan Özbek’ten Ankara çıkarması
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı, Başkan Özbek Başkanlığındaki heyet Ankara'daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Hakkari yöresinde sevilen ve sayılan eski Milletvekili ve Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Hakkari merkez, ilçe, belde, köy ve mezra ziyaretlerinin ardından not aldığı yörenin sorun ve sıkıntılarını Ankara'ya taşıdı.

 

Ankara'ya çıkarma yapan Başkan Özbek, Ak Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Hakkari Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Yüksekova Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, ile birlikte birçok bakanlığı ziyaret etti.

ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Ak Parti heyeti, sınır ticareti ve işsizlik konusu başta olmak üzeri il, ilçe, belde, köy ve mezraların tüm sorun ve sıkıntılarını birebir Bakan Soyluy'a iletiler.

Ardından heyet Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u makamından ziyaret etti heyet sınır kapılarının açılmasıyla, bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlaması yönünde istişarelerde bulundular. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret eden heyet Başkan Şenel'e İl Özel İdaresi ve belediyelerini taleplerini hakkında görüştüler.

​TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz'a da makamında ziyaret eden Ak Parti heyeti Ankara'daki ziyaretlerini sürdürüyor.

İl ve ilçeler başta olmak üzere belde, köy ve mezraların tüm sorun ve sıkıntılarını ziyaret ettikleri ilgili bakanlıklara ilettiklerini ifade eden Başkan Özbek, gittikleri her yerde çok iyi karşılandıklarını belirterek sıcak, samimi ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Özbek, ''Hakkari'ye yaptığı hizmetler ve her zaman olduğu gibi sıcak, samimi ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum '' dedi. Haber: Feyzullah Taş

ak-parti-heyetinden-ankara-cikarmasi-1625695193.jpge5ifhghxeambqkv.jpge5pb25txwai1fyr.jpge5r5cp6wyaihoep.jpg

Bu haber toplam 1944 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim