• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Özdemir'den Kılıçdaroğlu tepkisi

Başkan Özdemir'den Kılıçdaroğlu tepkisi
Milli İrade Platformu Hakkari İl Temsilcisi Ramazan Özdemir, Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarına tepki gösterdi.

Kıymetli Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarımız, yöneticilerimiz, dostlarımız. saygıdeğer büyüklerimiz, değerli basın mensuplarımız

Kemal Kılıçdaroğlu' nun 18 Ekim i işaret ettiği videosunda TÜGVA üzerinden, amacı sadece" dindar, ahlaklı, nitelikli" nesiller yetişmesine katkı sunmaya çalışan köklü sivil toplum kuruluşlarımıza ve devletimizin şerefli memurlarına tehditler savuran ifadelerini şiddetle kınıyoruz.

Yıllarca her türlü vesayet, korkutma, tehdit ve türlü kirli ilişkilerle, antidemokratik uygulamalarla, millete zulmederek iktidar olmaya alışmış ve dikili tek ağacı olmayan zihniyetin genel başkanının yine aynı yola başvurması.

nasıl bir Türkiye özlemi çektiklerinin en açık göstergesidir.

15 Temmuz da bu milletin gerçek evlatları vatan müdafaası yaparken, şehit ve gazi olurken dostlarının müsaadesiyle tankların arasından geçirilip kahvesini yudumlayan birinin şeref ve onurdan bahsetmesi sadece gülünüp geçilecek bir durumdur.

Genel başkanı olduğu partisinin içindeki arkası kesilmeyen taciz ve tecavüz olaylarına en ufak bir tepki vermeyen. tek laf etmeyen, hala bu ahlaksızları partisinde barından ve de bir kasetle genel başkan olan birinin

bahsetmesi milletimizin aklıyla alay etmekten öte bir durum değildir. Lgbt başta olmak üzere, bu milletin değer yargılarına hücum eden. gençlerimizi ahlaken ve manen çökertme hedefinde olan her türlü ahlaksızlığın ve terörizmin savunuculuğunu yapan derneklere, oluşumlara sürekli destek olan bu zihniyetin, neslin islahına katkı sunmaya çalışan sivil toplum kuruluşlarımıza düşmanca tavır alması, bu milletten ve değerlerimizden ne kadar uzak olduklarının açık ispatıdır.

Sivil Toplum kuruluşlarımız, sizin destek verdiğiniz ahlaksızlar ve sizler gibi bu milletin değer yargılarından uzak zihniyetler

türemesin diye vardır ve Allah'ın izniyle de var olmaya devam edecektir. Bizler, bu milletin evlatlarının ahlak ve maneviyat temelli

her yönden nitelikli bireyler olması için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. "Üzülme. Allah bizimledir" ilahi nidasına yürekten inanmış ve bu davaya kendisini adamış bu erdemli topluluğa karşı gösterdiğiniz her türlü düşmanlık, attığınız her iftira bizim ancak imanımızı, mücadele gücümüzü ve uhuvvetimizi arttırır.

Marş-1 İstiklal i "KORKMA" diye başlayan bu milletin evlatları olan bizleri, sizin gibi mandacı. vesayetçi zihniyetlerin hiçbir tehdidi, yıldırma politikası yolumuzdan, davamızdan alıkoyamayacaktır.

Ülkemiz aleyhine her türlü düşmanlığı yapan içerideki ve dışarıdaki dostlarınızla, arkadaşlar diye tanımladığınız teröristlerle, hainlerle ve üst aklınızla birlikte milat olarak koyduğunuz 18 Ekim tarihinde, bugün burada hep birlikte diyoruz ki: Habil ile Kabil' den başlayan bu hak, batıl davasında biz Hak' tan tarafız ve olmaya devam edeceğiz.

Biz dün olduğu gibi yarın da burada olacağız. Biz. tüm bedeline rağmen Müslümanca yaşamanın haysiyetine talip olan bir topluluğuz. Ve sadece Allah tan korkar, O'na güvenir ve O'ndan isteriz.

Milli İrade Platformu Hakkari İl Temsilcisi Ramazan Özdemir

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim