• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Başkan Sevda Keskin, TOBB toplantısına katıldı

Başkan Sevda Keskin, TOBB toplantısına katıldı
TOBB Hakkari kadın girişimciler icra kurulu başkanı sevda keskin TOBB’da düzenlenen kurul toplantısına katıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara Birlik Merkezinde 20 Kasım 2019 günü düzenlenen, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı  M. Rifat Hisarcıkıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilen TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanları toplantısına TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin’de katıldı.

TOBB İkiz Kulelerde yapılan toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları ve Ticaret Bakanı n Ruhsar Pekcan katıldı.​

TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, 81 ilden gelen kadın girişimcilerden kendi şehirlerindeki genç kızlara rol model olmalarını ve onları girişimciliğe teşvik etmelerini istedi.

Zenginleşmek ve istihdam sorununu çözmek için girişimci sayısını artırmak gerektiğine vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, “Kadın ve erkek bir kuşun iki kanadı gibidir. Tek kanatla uçulmaz. Dünya kadın girişimcileri sıralamasında ilk 20 ülke arasında biz de olmalıyız. Kendi başarı hikayenizi anlatın ve genç kızlarımıza umut olun. Onları girişimci olmaya yönlendirin” dedi.

Bakan Pekcan’ın kendi camiaları içerisinden çıkan önemli bir değer olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, özellikle kadın girişimciliğinin gelişmesi ve yaygınlaşması konusundaki çabaları için Bakan Ruhsar Pekcan’a teşekkür etti.

TOBB Hakkari Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sevda Keskin’in katıldığı toplantıda geçmişten günümüze ilimizdeki kadınların el emeği göz nuru olarak dokudukları Hakkari kilimi ve diğer el sanatlarının bölge için önem arz ettiğini, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ileterek, bunlar arasında dokunan bir isimlik kendisine takdim edip, Sayın Hisarcıklıoğlu’nun TOBB olarak her zaman Hakkari’deki kadın girişimcilerin yanında olmalarını, her alanda destek sunmaları talebinde bulundu. Hakkarihabertv.com

img_3631.jpgimg_3632.jpgsevda-tobb-3.jpg

Bu haber toplam 3685 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim