• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Başkan Yetişkin görevine başladı

Başkan Yetişkin görevine başladı
Barış ve Demokrasi (BDP) Parti'den Yüksekova Belediye Başkanı seçilen Ruken Yetişkin, mazbatasını aldı.

30 Mart Pazar günü yapılan seçimlerinin ardından Yüksekova Belediye Başkanlığına seçilen Ruken Yetişkin, Seçim Kurulu Başkanı Hakim Serhat Baran’dan mazbatasını alarak görevine başladı.

Sabah saatlerinde Yüksekova İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, Tacettin Safalı ve Belediye Meclis Üyeleri için Yüksekova Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi. 

baskan_yetiskin_gorevine_basladi-1.jpg

Yüksekova Belediyesinde düzenlenen devir teslim törenine BDP PM üyesi Abidin Eniş, BDP Yüksekova İlçe Başkanı Fikret Turgut, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora İHD Yüksekova Temsilcisi Muhyettin Önal, yeni Belediye Meclis üyeleri, İl genel meclis üyeleri ve Yüksekova Belediyesi personelleri katıldı.

Yüksekova Belediyesi bahçesinde düzenlenen törene Yüksekova belediyesi personelleri sıraya girerek yeni belediye başkanı Ruken Yetişkin ve belediye meclis üyelerini karşıladılar.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Yüksekova eski Belediye Başkanı Ercan Bora, “10 yıldır arkadaşlarımızla beraber çalıştık. Yeni gelen arkadaşlarımızdan tek isteğimiz bundan sonra Belediye başkanlarımızla birlikte olup iyi bir şekilde güzel ilçemiz için çaba sarf edip daha güzel ve yaşanır bir Gever için hizmetten çekinmemelerini diliyoruz. Yeni gelen tüm arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Bundan böyle her konuda yeni gelen tüm arkadaşlarımıza destek olacağımı da belirtmek istiyorum. Yüksekova halkının vermiş olduğu oylarla Sayın Abdullah Öcalan’ın elini güçlendirmiştir” dedi. Haber: Yaşar Kaplan (yüksekovagüncel)

Daha sonra kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ise Partimizde vedalaşmak yoktur, sonsuza kadar halkımıza hizmet vermek boynumuzun borcudur. 

5 yıldır az yada çok iyi yada kötü, bir çok çalışma yapıldığını belirten Yetişkin, Şimdiye kadar belediyede görev alan diğer arkadaşlarımız bundan böyle farklı alanlarda görev alacak ve mücadeleye kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Son olarak Ercan Bora’ya ve Belediye personellerine emeklerinden ve çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Yapılan konuşmaların ardından belediye başkanlığı makamına geçildi. Yüksekova eski Belediye başkanı Ercan Bora ile Yeni Belediye Başkanı Ruken Yetişkinle Devir teslim işlemi yapıldı. Haber: Yaşar Kaplan (Yüksekovagüncel)

Bu haber toplam 20015 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim