• BIST 9507.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Başkanlar ortak basın toplantısı düzenledi

Başkanlar ortak basın toplantısı düzenledi
Beşiktaş ve Hakkari belediyelerinin ortak organizasyonu olan "Barışta Hakkari'de Buluşalım" Projesi kapsamında Hakkari’ye gelen Beşiktaş kafilesi basın toplantısı düzenledi.

Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla sürdürülen etkinlikler davam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çifçi, sanatçı Kadir İnanır ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata belediye önünde kurulan resim sergisini ziyaret ettikten sonra belediye binası önünde açılan kıl çadırda bir süre sohbet ederek burada barış mesajlarını yenilediler.

“BARIŞ KÖPRÜSÜ BİZİM İÇİN TARİHİ ÖNEM ARZ EDİYOR”

Hakkari Belediye Eş Başkanları ve Beşiktaş kafilesi daha sonra da belediye binasında bir basın toplantısı düzenlediler. Buruda konuşan Hakkari Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi ile kardeşlik köprüsü oluşturduklarını ifade ederek bunun Hakkari için tarihi bir önem arz ettiğini söyledi.

Hatipoğlu,”Burada yapılan çalışmalar çözümü ve barışa vurgu yapacaktır. Bundan bizim katkısı varsa ne mutlu bize. Gerçekten barış ve çözüm istiyorsak, bugün burada Hakkari’de biz bunu yapıyoruz. Bize dostluk ve kardeşlik elini uzattılar bizde bu kardeşlik ellerini tuttuk. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bundan dolayı da Beşiktaş Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ TÜRKİYE YAPAN DEĞERLER VAR HAKKARİ’DE”

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise Hakkari’nin Türkiye’nin en uç noktası Türkiye’yi Türkiye yapan değerler var Hakkari’de Beşiktaş’ta Türkiye’nin en önemli noktalarından bir tanesidir dedi..

Hazinedar,”Sosyal yaşamımızın ekonomik hayatımızın kalbi İstanbul’dır. Beşiktaş insanıyla deniziyle, boğazıyla, yeşilliyle ve tarihi kimlikleri ile Beşiktaş İstanbul’un kalbidir Beşiktaş.Türkiye’nin deresi ağrıyorsa Beşiktaş’ın kalbide orası için atacaktır. Diyoruz gel Hakkari beraber yürüyelim kini çıkartalım ortadan. Gel Hakkari beraber yürüyelim. Gelin hep birlikte Türkiye diyelim ve beraber yürüyelim.

İnşallah Hakkari’deki barış ve kardeşliğimiz imzaladığımız protokol ile resmileşecektir. 21 Eylül’de Beşiktaş’ın sanat festivalimizin açılışı var. İnşallah buradan açacağımız kıl çadırda başkanlarımızı ağırlayacağız. Buradan bize yüksek misafirperverlik gösterildi. Başta basın mensuplarının ilgisine, Hakkari halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Barış ve kardeşlik için özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Hakkarihabertv.com

baskanlar-1.jpg

baskanlar-2.jpg

baskanlar-3.jpg

baskanlar-4.jpg

baskanlar-5.jpg

baskanlar-6.jpg

Bu haber toplam 4011 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim