• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Belediye Başkanı Cüneyt Epcim ile çok özel!

Hakan Taş

“1981 tarihinde Amasya' da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Samsun ve Amasya' da tamamladı. 2002 yılında Uludağ Üniversitesi İkdisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2004 yılında İçişleri Bakanlığı'nca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 91. Dönem Konya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Burdur - Çavdır, Afyonkarahisar Evciler ilçelerinde vekalet görevlerinde bulundu.

2005-2006 yıllarında İngiltere Manchester Üniversitesi' nde Dil Eğitimi ve İngiliz İdari  Sistemi üzerine eğitim aldı.

baskani-cuneyt-epcim.jpg

2015-2016 yıllarında İngiltere Coventry Üniversitesinde  MBA Internatıonal Human Resource Management programında MBA derecesi almıştır.

Türkiye ve Ortadoğu  Amme İdaresi' nce düzenlenen 36. dönem Kamu Diplomasisi kursuna katılmıştır.

2007 - 2008 yıllarında Afyonkarahisar - Başmakçı Kaymakamlığı

2008 - 2010 yıllarında Artvin - Ardanuç Kaymakamlığı

2010 - 2014 yılları arasında Çorum - Mecitözü Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

02/09/2014 tarihli müşterek kararname ile Hakkari Vali Yardımcılığı görevine atandı.”

Herkesin merak ettiği, en çok konuştuğu isim… Kayyum ile Belediye Başkanlığına görevlendirilen Başkan EPCİM’i makamında ziyaret ediyorum.

Masasında imza bekleyen klasör dosyalardan adeta kaybolmuş, iki ağır ve zor görev üstlenmiş genç ve başarılı bir isim…

Gündeme dair bir çok konuda sohbet ediyoruz. 35 yaşındaki genç başkanın kendisine ve ailesine ayıracak zamanı bile yok gibi.

Yerel yönetim ve belediyeciliğin ciddiyetine değinen Başkan EPCİM, “Biz kamu çalışanıyız. Bize hangi görev verilse yapmakla mükellefiz” dedi.

 Hakkari’nin hak etmediği sıkıntılarla boğuştuğunu, çağ dışı sorunların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, sözlerine şunları ekledi; “Temel amacımız vatandaşımızı belediye hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamaktır. Kentin çöp, su, kanalizasyon gibi sorunlarına köklü çözüm getirmektir.

En kısa zamanda mevcut tüm sorunları azaltmak ve yok etmek için projeler üreterek vatandaşın hak ettiği hizmeti vereceğiz.”…

baskan-epcim-002.jpg

Yaklaşık üç yıldır Hakkari’de olan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken EPCİM’in halkımıza bir de çağrısı var;

“Bize bu görev verilmiş ise bizde yerine getirmek zorundayız. Kentimizin en büyük sorunlarından biri su ve kanalizasyon sorunudur.

Bu sorunu çözmek için vatandaşlarımızdan yardım talep ediyorum. Mahalleler arası yol genişletme, su şebekesi ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinde birkaç metre arazi gerektiğinde hibe edilmiyor. Halk için sunacağımız bu hizmetlerimizde gereken alan için kamulaştırmamız isteniyor.

Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir durum yaşanmış değil. Senin su ve kanalizasyon sorununu çözmek için veya araç geçişini rahat sağlamak için yol genişletme çalışmasında arazine ihtiyacımız var ama sen vermeyeceğini ve istimlak edilmesini istiyorsun.

Halkımızın yüzde 90’ı destek sunarken yüzde 10 gibi bir kısım vatandaş ise sorun çıkartarak çalışmalarımızı  olumsuz etkiliyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış ve yardım bekliyoruz”…

Başkan Cüneyt EPCİM ile siyaset hariç birçok konuda fikir alış verişinde bulunduk. Masasında onlarca proje var. Yeni yılda sorunları azalmış, yaşanılır ve huzurlu bir Hakkari için çalışmaya devam diyor ve herkese sevgi ve selamlarını iletiyor.

            

 

Bu yazı toplam 6228 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim