• BIST 9693.46
  • Altın 2509.906
  • Dolar 32.5696
  • Euro 34.7707
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Belediye halkla fikir alışverişinde bulundu

Belediye halkla fikir alışverişinde bulundu
Yüksekova Belediyesi, Çalışmalarını Halkla Ortaklaştırmak ve çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunmak için her mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek toplantılar düzenliyor.

Yüksekova Belediyesi, Çalışmalarını Halkla Ortaklaştırmak ve çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunmak için her mahallede yurttaşlarla bir araya gelerek hem yaptıkları çalışmalar ve yapacakları çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıyor.

 Belediye, özellikle toplantıda yurttaşların istek ve şikayetlerini dinlemek için bir gün öncesinden mahalle muhtarı ve mahalle meclisi yetkililerine haber veriyor. Bu neticede yapılan toplantıda tüm mahallelinin olması ve ortak kararlarla mahalleye yapılacak hizmetler kesinleştiriliyor.

İlk olarak Yeni Mahallenin Halk evinde yurttaşlarla bir araya gelen DBP İlçe Eş Başkanı Öznur Canan, Belediye Eş Başkanı Tacettin Safalı, Daimi Belediye Meclis üyesi Fahrettin Telsaç, Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş ve Su İşleri Müdürü İsmet Taşçı mahallenin sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinleri ise bu tür toplantıların yararlı olacağını ve sıkıntılarının azalacağını belirttiler.

Toplantıya katılım sağlayan tüm Mahalle sakinlerine teşekkür eden Yüksekova Belediye Eş Başkanı Tacettin Safalı, “Bizim amacımız bundan sonraki tüm çalışmalarımızı halkla ortaklaştırmak. Yani yapacağımız çalışmayı öncellikle sizlere soracağız uygun gördüğünüz taktirde işe start vereceğiz.

Yada diyelim ki sizin istekleriniz olacak biz bunu belediye çatısı altında kararlaştırdıktan sonra istediğiniz sıkıntıyı gidermek için elimizden geleni yapacağız. Elbette bizimde kusurlarımız var bunun bizde farkındayız ama bu saatten sonra halkımızla birlikte en iyi şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. 

Bu tür toplantılarımızı her mahallede 7’den 70’e her vatandaşımızla birlikte yapacağız. Büyüklerimizden tutun en küçüğümüze kadar hepinizin fikirleri bizim için çok önemli. Sizinle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bundan sonra bilgi alışverişinde bulunup fikirlerinizle bize ışık tutacağınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Hakkarihabertv.com 

gever-1-001.jpggever-2-001.jpg

Bu haber toplam 4413 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim