• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Belediye yönetimi sinirli ve hızlı başladı

Belediye yönetimi sinirli ve hızlı başladı
31 Mart yerel seçimlerinde HDP Hakkari Belediye Başkanı seçilen Cihan Karaman, çalışmalarına hızlı başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde HDP Hakkari Belediye Başkanı seçilen Cihan Karaman, çalışmalarına hızlı başladı.

Pazartesi günü Merkez ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını alan Hakkari Belediye eşbaşkanı Cihan Karaman ile KHK’lı olduğu için mazbatası verilmeyen Seher Kadiroğlu Ataş, önceki gün görevlerine başladılar. 

Bir taraftan tebrikleri kabul eden Eşbaşkanlar diğer taraftan ise belediyenin müdürleri ile bir araya geldi.  

Eş Başkanlar başladıkları aynı günün akşamı ise zaman kaybetmeden etrafında görev alacakları personel ve başkan yardımcıları listesi acil bir şekilde hazırladı.

Kurumdaki personel izinleri ise ikinci bir emre kadar 2 ay süreyle kaldırıldı.

Belediye Başkan Vekili Cüneyit  Epcim’le çalışan ve ilin kalkınması ve tanıtılması için çaba harcayan 1 gazeteci 3 kişiyi pasif göreve getirerek belediye dış kapı bekçiliğine görevine getirerek adeta cezalandırdılar.

Pasif göreve getirilen gazeteci ise sakinliğini kuruyarak,” 35 yıllık gazeteci ve Başbakanlık sarı basın kartı sahibiyim. Bin 200 ulusal ve yerel gazete, 900 internet sitesi ,  220 yurt içi ve yurt dışı televizyon kanallarına Hakkari haberlerini servis ediyordum.

Özelikle belediye ile ilgili yaptığımız haberler günlük olarak Türkiye ve dünyada takip ediliyordu. Bundan sonra Hakkari’de olup bitenler yapılan hizmetleri maalesef halkımız göremeyecek. Böyle istediler böyle oldu.

Şunu da belirtmek istiyorum iş iştir. Bekçilik görevi küçümsenecek bir iş değildi. Ülkemizde binlerce kişi bekçilik görevi için başvuruda bulunuyor. Takdir yeni belediye yönetimindedir” dedi.

Bugün ilk meclis toplantısını yapan Eş başkanlara muhtarlar ve vatandaşlar ziyaretler ise devam etti.  Belediyenin yeni yönetimine başarılar diliyoruz. Hakkarihabertv.com

belediye-1-027.jpgbelediye-005.jpgbelediye-2-022.jpg

 

Bu haber toplam 8595 defa okunmuştur
  • Yorumlar 28
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim