• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 19 °C

Belediyeler kardeşlik için çalışıyor

Belediyeler kardeşlik için çalışıyor
Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi kentte Beşiktaş Belediyesinin katkıları ile ortaklaşa başlatılan hizmet çalışmalarını inceledi.
Kentte İstanbul Beşiktaş Belediyesinin ‘Barışta Hakkari’de Buluşalım’ projesi kapsamında Hakkari Belediyesi ile 1 Eylül Dünya Barış Günün ’de yapılacak etkinlikler için başlatılan ortak hizmet çalışmaları sürüyor. Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, Eş Başkan Vekili Ahmet Taş ve beraberindeki Belediye Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürleri ve personelleri ile sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.
 
Şehrin Cumhuriyet Caddesinde başlatılan ve şuanda Gençlik Caddesi üzerinde süren yol çalışmalarını inceleyen Eş Başkan Çiftçi ve beraberindekiler, Beşiktaş Belediyesi müteahhitlerinden Kasım Ayık ve şantiye şefi Mehmet Hulki Erdine ’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Eş Başkan Nurullah Çiftçi, yollar genişletilip, yerine asfalt yapılacağı için yollardan kaldırılan parke taşlarının ardından açılan toprak zeminden meydana gelen tozun çevre esnaf ve ev sakinlerine zarar vermemesi için İtfaiye amirliğine ekiplerin gün içinde bu yolların sık sık sulamaları için talimat verdi.
 
Burada esnaflar ve vatandaşlar ile selamlaşıp konuşan Eş Başkan Çiftçi, çalışmalarda cadde üzerinde iş yerleri, evleri bulunan esnafın ve vatandaşın iş yerleri ve evlerini önünde yapılacak çalışmalarda esnaf ve vatandaşın taleplerinin mümkün mertebede yerine getirilmesini çalışma ekiplerinden istedi.  İncelemelerde Hakkari Belediyesi birinci dönem eski Başkanı Hüseyin Ümit ile karşılaşan Eş Başkan ve beraberindekiler eski Başkan Ümit ile çalışmalar üzerine bir süre muhabbet etti.
 
Hüseyin Ümit’in deneyimli bir Başkan olduğunu belirten ve Hakkari’ye hizmetlerinin olduğunu belirten Eş Başkan Çiftçi, yapılan çalışmaları eski Başkan Ümit ile inceleyerek fikir paylaşımında bulundu.
 
Burada incelemeleri tamamlayan Eş Başkan Nurullah Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra çevre yolu Çölemerik Caddesi üzerinde başlatılan ve devam eden orta refüj çalışmalarını incelemelerde bulunularak, burada süren çalışmalar hakkında bildi aldı. Ayrıca Eş Başkan Çiftçi, Fen işleri Müdürlüğü Mühendisleri ile Orta refüjlere kurulan ‘New Chorsy’ taşlarının teknik inşasını denetleyerek, yapımı uygun görülmeyen çalışmaların yeniden yapılacağını belirtti. Hakkarihabertv.com
 
belediye-1.20140823112153.jpg
 
belediye-m.20140823112202.jpg
 
 
Bu haber toplam 7616 defa okunmuştur
  • Yorumlar 10
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim