• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Belediyemiz borç batağında mı?

Hakan Taş

Hakkari belediyesi kurulduğundan beri ilk kez varlığını bu denli derinden his ettirdi. Başkan Epçim ve ekibi dur-durak bilmeden çalışmaya devam ederken bazı kesimlerden yükselen “Belediyemiz borç batağındadır. 200 milyon borca girdi” söylemleri yayılmaya başladı ve başkana yakınlığımdan dolayı bu konu bana iletildi.

 Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği bir törende Belediye Başkanımızla bir araya geldik. Kendisine bu durumu yansıttım;

-Başkanım nedir bu borç meselesi.  Belediye borç batağında mı?

Haklı olarak biraz şaşırdı, böyle bir soru biraz da kızdırdı. Şu yanıtı verdi;

“Biz belediyeyi 150 milyon borç ile devraldık. 200 milyon değerinde iş yaptık ve şuan ki borcumuz 120 milyon liradır. Önceki yönetim hiçbir iş yapmadan 150 milyon borç yaparken biz neredeyse tüm sorunlarımızı hal ederek 120 milyon borçlandık.

 Gizli kapaklı hiçbir işe imza atmadık. Yaptıklarımızı tüm vatandaşlarımız görüyor ve biliyor. Bu söylemler ve bazı kesimlerin karın ağrısını iyi biliriz. Kimse hizmet hevesimizi kıramaz. Bana verilen bu görevi hakkıyla ve Hakkın huzurunda, yerinde ve doğru harcama yaparak projelerimizi hayata geçirdik. Veremeyecek hiçbir hesabım yoktur.”

Bu yanlış ve haksız söylem başkan Epçim’in hizmet azmini kıramaz. Genç ve sevilen başkan şimdi de muhtarlarla sık sık bir araya gelerek mahalle sorunlarını giderme aşamasında yeni programlar hazırlıyor. 2018 sonuna kadar alt ve üst tüm köklü sorunlarımızın bitme noktasına gelmesi bekleniyor.

2014 yılından beri ilimizde görev yaparak bizden biri ve halkın gönlünde taht kuran  Belediye reisi Cüneyt EPÇİM’e ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Devletin “KAYYUM” modeline tepkiniz olabilir. Ama sayınEPÇİM’in yaptıklarını kimse görmemezlikte gelemez.  Particilik ve vicdanı koalisyona zorlayanların bu zamansız saldırılarını talihsizlik olarak değerlendiriyorum. 

belediye-m-022.jpgbelediye-muhtarlar.jpg

Bu yazı toplam 5353 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim