• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Belediyemizde durmak yok…!

Murat Taş

Hakkâri Belediye Başkanlığı Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında planlanan  “Hakkâri Kültür ve Spor Şenliği” kurumlar arası masa tenisi, voleybol ve satranç dalında turnuva düzenleniyor.

Hakkâri Belediye başkanı Cüneyt Epcim göreve geldiği ilk günden bugüne ilin en büyük sıkıntısı olan alt ve üst yapı çalışmaları için başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, sosyal ve sportif faaliyetlerde öncelik tanıması gerek halk ve spor camiası içerisinde büyük takdir alıyor.

Hakkâri Belediye Başkanı Cüneyt Epcim’in bu çalışması, ilimizin modern şehirlerarasına katma çalışmalarını bizzat yürütmesi takdire şayandır.

belediye-hizmetleri.jpg

Hakkâri Belediyesi Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında planlanan  “Hakkâri Kültür ve Spor Şenliği” kurumlar arası spor turnuvası şenliği ilimizdeki kurumda çalışan personellerin kaynaşma, dayanışma, sporun ilimizde daha yaygın hale getirilmesi amacıyla hazırlanışı ayrı bir güzelliktir.

İlimiz Hakkâri son yıllarda güzel sosyal ve sportif aktivitelere şahitlik ediyor.

Bu aktivitelerin baş mimarları İlimiz valisi Cüneyit Orhan Toprak ve Hakkâri Belediye Başkanı Cüneyt Epcim’dir.

Valimizin ve Belediye Başkanımızın ilimize olan sevdalarının en büyük örneğidir.

Hakkâri Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü ‘’Reng-i Hakkâri’’ ilimizin tanıtımına büyük katkı sunduğu gibi ülke genelinde ilgi odağı olmuştur.

Aynı şekilde Hakkâri Belediyesi Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi ilimizde çocuk parkı ve eğlence yerleri açması çocuklarımızın sokaklardan alınıp onlara sağlıklı oyun sahaları sağlaması ayrı bir güzelliktir.

Hakkâri Belediyesi Çocuk Oyun ve Kültür Merkezinin hazırladığı kurumlar arası spor turnuvası şimdiden tüm kurumlarımızı heyecanlandırmıştır.

İnşallah gelecek aylarda bu türlü aktiviteler farklı spor dallarında da devam eder.

Bir Hakkârili ve spor camiasının içerisinden biri olarak bu türlü organizasyonları tertip edenlere şükranlarımı sunuyorum.

Yapılacak bu güzel spor aktivitenin en güzel şekilde geçmesi dileğiyle…

img_9840.jpgimg_9665.jpg

otluca-yolu-asfalt-1.jpgdaggol-icme-suyu.jpgkent-yasam-merkezi.jpg

 

Bu yazı toplam 3812 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim