• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Beni Affet Anne isimli tiyatro oyunun finali yapıldı!

Beni Affet Anne isimli tiyatro oyunun finali yapıldı!
Hakkari’de yaklaşık 5 bin öğrencinin izlediği “Madde ve Teknoloji Bağımlılığına karşı Tiyatro “ oyununun finali yapıldı.

Hakkari Valisi  İdris Akbıyık’ın destekleri  ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Hakkari Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 26-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen “Madde ve Teknoloji Bağımlılığına karşı Tiyatro “ programının finali yapıldı.

Gazeteci- Yazar Hüseyin Akkaş’ın yapımcılığını üslendiği Beni Affet Anne isimli tiyatro oyununun bu seferki durağı Hakkari’ydi. Tam 5 bin genç o oyunu izlemek için salonları doldurdu.

Finali yapılan  “Madde ve Teknoloji Bağımlılığına karşı Tiyatro” programına Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Ak Parti Başkan Vekili Turan Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu,il Milli Eğitim Müdür Vekili Mıstafa Kahraman, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, bazı kurum amirleri ile öğrenciler katıldı.

“Madde ve Teknoloji Bağımlılığına karşı Tiyatro oyununun sahnelenmesinin ardından Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve beraberindekiler Tiyatro sanatçılarını tebrik ederek Türk İdare Dergisinin plaketinin takdim ettiler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Vali İdris Akbıyık’a ise bu projeyi hayata geçirdiği için kendisine plaket takdim edildi.  Burada konuşan Vali Akbıyık, 5 gün süren ve 20 seans oynanan tiyatro oyununu ile yaklaşık 5 bin genç ve çocuğa ulaşıldığı söyledi.



Vali Akbıyık,” “Madde ve Teknoloji Bağımlılığına karşı Tiyatro” programına destek veren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Hakkari Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.

Kültürün ve Sanatın estetiği kadar bireylerin ve toplumun eğitimi için de önemli bir araçtır. Gençlerimizi bağımlılık illetine karşı bilgilendiren tiyatro oyuncularına ise ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 2270 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim