• BIST 9470.25
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

BİR ADAY PROFİLİ

H. Aziz Hatipoğlu

Uzun bir süre aday çıkaramayan ve Abdullah Gül için çıta aday olarak zemin hazırlayan CHP son olarak bundan da umudunu kesince yeni çıkaracağı aday profilini bizzat Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu açıklamış ve şöyle demişti.

  1. Çıkaracağımız aday CHP kökenli olmayabilir.
  2. Herkesi kucaklayacak birisi olacak.
  3. Yumuşak başlı olacak.
  4. Bir başarı öyküsü olacak.
  5. Ekonomiden anlayacak.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olarak açıkladığı gün söyledikleriyle kıyasladık.

Bir kez Muharrem İnce koyu bir CHP’lidir. Yani ilk maddesi atlanmıştır.

Herkesi kucaklayacak denilen Muharrem İnce CHP seçmeni ve kendilerine Atatürkçü denenler dışında kimi ve kimleri kucaklamıştır. Bir mutaassıp ailenin çayını içmiş midir? Bir Kürt’ün evinde misafir olmuş mudur? Bir Milliyetçi ile sohbet etmiş midir? Türkiye halklarından ve inanç gruplarından hangileriyle hasbihal etmiştir? Yani ikinci madde de atlanmıştır.

Yumuşak başlı olacak dediği Muharrem İnce’nin Meclis kürsüsünden yaptığı sert ve asabi konuşmalar ve söylediği argo cümleler halen hafızalardadır. Böylelikle üçüncü madde de boşa çıkmıştır.

Meslektaşımız olan Muharrem İnce bilindiği gibi Fizik öğretmenidir. Yani bir eğitimcidir. Dershane haricinde bir başarısı, bir yayını veya bir eseri yoktur. Böylelikle dördüncü madde de fos çıkmıştır.

Fizik öğretmeni olarak Muharrem İnce fizik kanunları haricinde ekonomi kanunlarından anlayamayacağı şüphe götürmez bir gerçektir. Son maddesi de bu şekilde boşa çıkmıştır.

Ha bir Anadolu çocuğudur. Halk içinden çıkmıştır. İyi bir hatiptir. Koyu bir CHP’lidir.

Öyle kameralar karşısında CHP’nin rozetini emaneten çıkarıyorum. Bundan sonra bağımsızım ve herkese eşitim demek ne kadar bir gerçekliği gösterir.

Vaktiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milli Görüş Gömleğini çıkarıyorum dediğinde sol çevrelerin ne dedikleri halen kulaklarımızdadır.

Erdoğan’ın Milli Görüş Gömleğini çıkarıyorum söylemine inanmayanların bizim Muharrem İnce’nin kameralar karşısında CHP parti rozetini çıkarıp “Bak bağımsız oldum” söylemine kimse bizi inandıramaz.

Günlerce Türkiye kamuoyunu meşgul eden çıktı, çıkacak, çıkıyor denilen, bulunmaz Hint kumaşı gibi bula bula Türkiye kamuoyuna kendisine Genel Başkanlıkta yarışmış Muharrem İnce’yi çıkartmak CHP’nin yapamayacağı işlerden değildi.

CHP’ye ve Türkiye halkına hayırlı olsun.

Bakalım 24 Haziran 2018 Pazar günü Türkiye seçmeni nasıl bir karar verecek tüm bu adaylar için.

Bekleyip göreceğiz.

 

 

Bu yazı toplam 3707 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim