• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Bir kitap da senden olsun kampanyası

Bir kitap da senden olsun kampanyası
Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, Şehit Teğmen Abdulselam Özatak, kütüphanesinin yaşatılması için “Bir Kitapta Senden Olsun” kampanyası başlattıklarını söyledi.

Genel Başkan Er, Hakkari Durankaya Beldemizde Şehit Teğmen Abdulselam Özatak adına açılan Çok Proğramlı lisemizin Kütüphanesini yaşatıp öğrencilerimizi aydınlık geleceğe hazırlama adına # Bir Kitapta Senden Olsun kampanyasını başlatmış bulunmaktayız  dedi.

Er açıklamasında,” Sosyal medya hesaplarımızdan Ülkemizin her köşesinde kitap yardımını talep ve rica ettik. Bize kitap göndereceğini söyleyen bir sürü duyarlı insanımız telefonla ulaşıp  en kısa sürede kitapları vakfımızın adresine göndereceklerini söylediler.  Kampanyamıza Şimdiden destek veren duyarlı halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Vakıf Dernek ve Federasyon yönetim kurulu üyelerimizle özverili bir çalışma başlattık. Burada temel amacımız Şehidimizin adını taşıyan Okulumuzun kütüphanesini kitaplarla donatarak okumayı seven kültürlü bir nesil yetiştirmektir.

Biliyorsunuz Okul kütüphaneleri öğrencilerimiz için  gerçekten çok önemlidir. Dünyaya açılan en önemli kapı olarak görüyoruz. Burada çeşitli kaynaklardan edineceği bilgilerle bilinçli ve okuyan bir neslin yetişmesine ön ayak olacaklardır.

baskan-er-002.jpg Eğitimin, bilimin, san’atın temeli kitaba dayanır.

 Hakkari olarak okuyan; araştıran, çalışan, üreten, düşünen beyinlere çok acil ihtiyacımız vardır.

Bunu başarabilmek için de kırsal kesimlerdeki okullarımızda dahi modern kütüphaneler kurmalıyız. 

Çocuklarımızı, gençlerimizi yanlış yollara değil kitaplarla tanıştırmalıyız. Kitaplarla yolumuzu açıp ufkumuz ve gönlümüzü zenginleştirmeliyiz.

 

Vakıf, Dernek ve Federasyon olarak Öğrencilerimizin Eğitim konusunda farkındalık oluşturmak ve okumanın önemini vurgulamak adına, imkanlar doğrultusunda bu tür kampanyalarla eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz.  İlimizde eğitim düzeyini en iyi bir şekilde yükseltmenin temel aracı kitap okumaktır.  Tüm Türkiye’ye sesleniyoruz. Kimin elinde ne katkı geliyorsa kütüphanemizi yaşatma adına kitap desteğinde bulunmasını talep ve rica ediyoruz.

 "Bir Kitap da Senden Olsun" kampanyası çerçevesinde toplayacağımız kitapları Durankaya  Beldemizde Şehit Teğmen Abdülselam Özatak adına açılan Çok Proğramlı lisemizin Kütüphanesine  götürüp okulumuza belde halkına ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.

Bağışlanan her kitap hem şehitlerimize ahde vefa hem de çocuklarımızın aydınlık yarınlarına açılan bir kapı olacaktır. Sende bir kapı açmak ister misin diyerek kampanyamızı başlatıyoruz.  Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim