• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Bölge Birincisi Demirel ödüllendirildi

Bölge Birincisi Demirel ödüllendirildi
Güney Doğu Anadolu Bölge birincisi seçilen Ahmed-i Hani Kur’an Kursu öğrencisi Ersel Demirel ve yöneticisi İlyas Çiftçi’yi ödüllendirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı; ülke genelindeki Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında Güney Doğu Anadolu Bölge birincisi seçilen Ahmed-i Hani Kur’an Kursu öğrencisi Ersel Demirel ve yöneticisi İlyas Çiftçi’yi  ödüllendirdi  

Kurs öğrencisi Demirel ile yönetici Çiftçi’nin ödülleri İl Müftülüğünde düzenlenen törenle verildi. İl Müftüsü ve Vakıf Şube Başkanı Faruk Gürbüz, Kur’an-ı Kerim dünya ve ahireti kazandıran bir kitaptır. Hükümlerine uyduğumuz taktirde her iki dünyada kurtuluş ve saadetimize vesiledir dedi.

Gürbüz," Kardeşimiz Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olduğundan bu güne sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakanın yanında, olumlu mesaj ve temenniler aldık. Bu denli ilgi ve alaka ancak Kur’an-ı Kerim sayesinde yaşanabilirdi.

Bunu da bölge birincisi olarak Ersel kardeşimiz bizlere yaşattı. Bunun için kendisine tekrar teşekkür ederim. Bu sebeple Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi’nce kendisi ve kurs yöneticisi için gönderilen ödülü Kur’an-ı Kerimin indirilmeye başlandığı ayın ilk gününde takdim etmekten ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.

Kurs yöneticisi İlyas Çiftçi ise öğrenci kardeşimizin bölge birinciliği bizlerde olduğu gibi halkımızca da memnuniyetle karşılanmıştır. Gösterilen bu başarının diğer öğrencilerimiz için de örnek teşkil edeceğini ve kurslarımızda hizmet kalitesinin yükselmesine vesile olacağını düşünüyorum.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın ödül jesti mutluluğumuza mutluluk katmıştır. Vakıf yöneticileri ile ilgi alakasını bizlerden eksik etmeyen herkese teşekkür ederim dedi.

Kurs öğrencisi Ersel Demirel'de Bölge birincisi olduktan sonra kendisine gösterilen ilgi ve alaka dolaysıyla herkese teşekkür ettiğini, Kur’an-ı Kerim dolaysıyla tanınmış olmasının kendisini fazlasıyla memnun ettiğini, Türkiye Diyanet Vakfı’nca gönderilen ödülün sevincine sevinç kattığını söyledi.

Ödül takdiminde İl Müftüsü Faruk Gürbüz, şube müdürleri ile Ahmed-i Hani Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenciler hazır bulundu. Hakkarihabertv.com

93e01c8e-6d88-4dba-a53f-57241e1010eb_750x422.jpg

Bu haber toplam 2142 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim