• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Bu eylem utanç tablosu lanetlenmeli

Abdurrahman Keskin

Yetti artık bu gencecik Zeki’ler ölmesin. Yazıktır bu Zeki’ler hepimizindir. Bu eylemi nasıl olsa kimse sahiplenmez bizde gündem oluştururuz diye caniler yaptı.

LANETLE, NEFRETLE KINIYORUZ. Çanakkale’de öğretmen olacağım bu toplumda insan ustası olacağım diyen gencecik hiç bir günahı olmayan Zeki Yeşil’in öldürülmesini içlerine sindirenler insanlıktan nasiplenmeyen mahluklardır. 

 images.jpgYETTİ ARTIK DİYORUZ.

Başbakanının üzerinde mahalle baskısı uygulayıp etrafındaki dar görüşlü rantçılara kuyruğunu kaptıran yalakalara yetti artık diyoruz. ABD’nin ülkedeki uzantıları olan hem devlete göz kırpan hem dolaylı PKK’ya göz kırpan rantçı dalkavuklara yetti artık diyoruz. Yetim kalan küçücük bebeklere, dul kalan gencecik bayanlara, bağrı yanık gözü yaşlı anne ve babalara acımayan zalim düşüncelilere yetti artık diyoruz.

Devlet gelirlerini halkın hizmetlerine değil savaşçı, ihanetçi, vurgunculara kaptıran basiretsiz yöneticilere yetti artık diyoruz. Bu ülkede Türklerin ve Kürtlerin kesin olarak birbirinden ayrılamayacak kadar iç içe yaşadıklarını birbiriyle savaşmayacaklarını belleklerine nakşetmeyen kuş beyinlilere yettik artık diyoruz.

Öyle bir birlikte yaşama duygusuna sahip olup düşman dışardan rantçılar içerden yüzyıllardır vurdukları halde bir birine düşmeyen ve sırtı yere gelmeyen bu halkı ve bu ülkeyi göremeyecek kadar kör olanlara yetti artık diyoruz. Hakkari halkı bu çirkin eylemden nefret ediyor, eylemi kınıyor yapanları lanetliyorlar. Destekleyip ve sevinenlere Allah belasını versin diyorlar. 

Herkes çok iyi bilmelidir ki hiçbir durumda Hakkari halkı bu menfur tecavüzü unutmayacaktır. Bu eylem önce devletin bütünlüğüne sonra devlet adına halkı yönetenlere sonra Hakkari’nin huzuruna ve halkına sonra Hakkari de seçilmiş olan BDP ’lilere sonra da ülkenin huzur ve güvenine yapılmış bir eylemdir.

patlama-d.jpgBunu herkes çok iyi bilmelidir ki ne bu gün ne yarınlarda kimden gelmiş olursa olsun Hakkari halkı bu eylemi ve eylemcileri AF etmeyecektir. Bunun hesabını soracaktır Hakkârililer  

Nefreti ile unutmayacaklardır.

Oyları ile unutmayacaktır.

Davranışları ile de unutmayacaklardır.

Hakkari’den Ankara’ya sesleniyoruz.

PKK’ya katılanların %98 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdırlar.

Babaları kamu kesiminde memur veya ücretlidirler.

Ağabeyleri kardeşleri Türk Silahlı Kuvvetlerinde Er, Erbaş Astsubay ve Subaydırlar.

Aileleri bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan köylü, işçi, tüccar, esnaf ve işçileridirler.

Ancak ortada bir sorunun olduğu da açıktır.

Bu soruna öldürmekle çözüm bulanamayacağını bilmeyen yok

Bu sorunun tutuklamalarla da çözümlenmeyeceğini de herkes bilmektedirler.

Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan bu sorununu ve çözümünü çok iyi bilmektedir. Çözüm yolunda da güçlü bir iradeye sahip olduğuna inanıyoruz. Ancak bu günkü şartlarda başbakanın etrafını saranlar kargaşadan makam, mevki ve rant elde edenler, yalakalığı meslek edinenler, çözüm yollarını kapatmaya çalışıyorlar.

Onlara üç çift sözümüz var.

- Savaşla çözüm bulunsaydı 1938 ve 1939’daki Dersim katliamı ile sorun çözülürdü.

- Tutuklama ve zindanlarla çözüm bulunsa idi 12 Eylül’ün baskıcı zindanlı yıllarından sonra çözüm bulunurdu. 

- Kürtleri inkar ve imha ile çözüm gelseydi 90 yıldan beri yapılan inkar sonuç verirdi. Başbakanımız TRT ŞEŞİ’ İ açmazdı. Hem Türklerin hem Kürtlerin rantçıları, yalakaları ve ihanetçileri vazgeçin bu kargaşadan bu ayırımdan bu savaştan

Bu millet bölünmeyecek

Bu ülke bölünmeyecek

Türkler ve Kürtler birlikte eşit yurttaşlık temelinde demokrasi düzeyinde, çağdaş dünya ölçülerinde kıyamete kadar birlikte yaşamaya mahkûmdurlar. Bu kargaşa bitecek barış ve kardeşlik rüzgârları olanca hızı ile sürecek

YETTİ ARTIK DİYORUZ

Sözüm onlara,  sizler kendinizi çok iyi biliyorsunuz.

Bu yürekleri yakan ATEŞ sizleri de yakacaktır.

Gününüz gelecektir. Ev sahibi hırsızı elbet bir gün yakalayacaktır. ABD’den Ankara’ya, Hakkâri’ye ve kandile kadar Türkler, Kürtler ve diğerleri aklınızı başınıza devşirin.Yazıktır bu gencecik insanların öldürülmelerini bu yıkılan insanların hayallerini bağrına ateş düşen insanlarımızın  ızdıraplarını bir an olsun düşünün.

YETTİ ARTIK BU ATEŞ

YETTİ ARTIK BU KARGAŞA

YETTİ ARTIK BU AYIRIM

patlama-2.20120124164318.jpgEv sahibi elbet bir gün hırsızı yakalayacak dedik ya… Rantçılar, ayrımcılar, kargaşadan nemalananlar, hiçbir baltaya sap olamayanlar, halkı birbirine ötekileştirenler, bölücüler ve  bu günkü ortamdan kendilerine yalakalık yaparak pay çıkaranlar, bu halk sizi ve sizin çirkefliklerinizi fark edeceklerdi. Mal sahibi Türkler, Kürtler , Aleviler, Sunniler, Müslümanlar, Hıristiyanlar ve kısacası Türkiye’de yaşayan bu ülke sahipleri hem yalakaları, hem çirkefleri  hem de fitnecileri fark edeceklerdir.

YAZIKTIR

Vicdanınız, izanınız ve imanınız varsa bu halka ihaneti sonlandırınız. Bu halkı bir birine düşürmekten vazgeçiniz yetti artık diyoruz. Yoksa bunun hesabını bu gün olmazsa yarın vereceksiniz. Bugünkü adalette olmazsa da ilahi adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız. Yetti artık yazıktır gencecik Zeki’ler hepimizindir bir hiç uğruna ölmesinler yetti artık diyoruz. Sayın başbakanımız Kürt sorunu ve açılımını hiç kimse sizin kadar bilmedi sizin kadar cesaretle açıklamadı.

Dinlemeyin etrafınızdaki gözü uzağı görmeyenleri Çözün: Demokrasi temelinde Kürt sorununu gencecik insanlarımız ölmesin artık Türkler ve Kürtler bu ülkede bitmeyecekler. Birlikte eşit şartlarda yaşayacaklar. Kimse boşuna heveslenmesin barış, demokrasi ve kardeşlik havası bu ülkede hakim olacaktır. Diliyor ve bekliyoruz.

 

 

 

 

Bu yazı toplam 9092 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim