• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Çalık “Hakkari’nin bir turizm şehri olması gerekir”!

Çalık “Hakkari’nin bir turizm şehri olması gerekir”!
AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık, Hakkari’nin Hakkari’nin bir turizm şehri olması gerekir dedi.

'Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Hakkari’yi Dinliyoruz' projesinin startını Hakkari’de veren AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık,

 Ak Parti Milletvekilleri,  Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullan Gür, Ak Parti eski İl Başkanı Nurettin Fırat, Ak Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Korkmaz, Bedensel Engeliler Derneği Başkanı Mesut Keskin  ile birlikte Bağlar Mahallesinde  bir engelli ziyaret ederek Cumhurbaşkanı’nın selamlarını illettiler.

Daha sonra şehir stadyumuna geçen Çalık burada kadın futbol takımı ve amatör spor kulüp sporcuları ile bir araya gelerek bir süre sohbet edip kendilerine değişik hediyeler verdi.

Karşıyaka Mahallesinde bir şehit ailesini de ziyaret ederek Cumhurbaşkanı’nın selamlarını ileten Çalık  şehit ailesi ile yakından ilgilendi.

-Hakkari bir turizm şehri olması gerekir ve fabrikalar kurucağız

Ak Parti binasına geçerek partililerle tek tek tokalaşan Çalık, burada açıklamalarda bulundu. Yaptığımız yatırımlarla beraber Hakkari’nin bir turizm şehri olması gerektiğini söyledi.

Çalık,” Yaptığımız yatırımlarla beraber Hakkari’nin bir turizm şehri  olması gerekir. Hakkari’nin doğal sporların olduğu bir merkez olması gerekir. Hakkari’nin bir yatırım merkezi olması gerekir. Hakkari cazibe merkezlerimizin içersinde, devlet olarak Ak Parti olarak burada fabrikaları yapacağız. Yatırımlarımız gelecek Allah nasip ederse burada istihdamı sizlerle beraber sağlayacağız” dedi.

-HDP kazdığı çukura düştü

HDP’nin Çukur ve hendek siyasetine de değinen Çalık, kazdıkları çukura kendilerinin düştüğünü söyledi.

Çalık,”Bizi ayrıştıranlar, bizi bölmek isteyenler, bizi çarpmak isteyenler Hakkarililer tarafından sandıktan çarpacağını da ifade eden Çalık, yüce Rabbim bu milleti bölmek isteyenlere bilsinler ki o çarpan suretiyle yerle ıslah edecektir inşallah.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


HDP’nin burada yapmış olduğu geçmiş dönemlerde çukur siyasetine siz cevap verdiniz. Onlara yol yorgan vermediniz. Çukurca hendek siyasetinin artık bittiğini, hendek siyasetinin artık yerle ihsan olduğunu o kazdıkları çukura kendilerinin düştüğünü hepiniz biliyorsunuz.

Burada vatandaşlarımızı, esnaflarımız gezdik. Ailelerimizi ziyaret ettik. Sivil Toplum örgütlerini ziyaret ettik ve hepsinin gözünde Hakkari için arzu vardı ve Türkiye’nin beraberliği için arzusu ve isteği vardı. Hakkari bizim için ve bütün Türkiye için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

CHP’nin insansız hava araçları (İHA) eleştirine de tepki gösteren Çalık, onlar terörist taziyelerine katılarak saflarını ortaya koymuştur dedi. Esnafı ziyaret eden Çalık ve beraberindeki milletvekilleri daha sonra Hakkari’den ayrıldı. Haber: Feyzullah Taş/İHA

01-101.jpgsehit-ailesi-er.jpg02-061.jpg03-042.jpg04-029.jpg05-021.jpg06-023.jpg07-012.jpg08-006.jpg09-007.jpg10-019.jpg11-014.jpg

Bu haber toplam 3199 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim