• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Canan Zeydan'a destek ziyaretinde bulundu

Canan Zeydan'a destek ziyaretinde bulundu
Eski Hakkari Milletteki Av. Esat Canan, Yüksekova Ak Parti Belediye Başkan adayı Teoman Zeydan’ı seçim bürosunda ziyaret etti.

Esat Canan, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Ak Parti seçim bürosunda Ak Parti Yüksekova Belediye Başkan adayı Teoman Zeydan'a destek ziyaretinde bulundu.

Canan ile beraberindekileri karşılayan AK Parti 23'üncü Dönem ve 25'inci Dönem Ak Parti milletvekili Rüstem Zeydan, Yüksekova Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan, Canan'ın ziyaretinden memnun olduklarını dile getirdiler.

İlk olarak söz alan Ak Parti 23'üncü ve 25'inci Dönem Ak Parti milletvekili Rüstem Zeydan, Canan'ın ziyaretleri kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade ederek,” İlçemizin eski bir siyasetçi yüzü, lideri ve yüzü bizim dayımız bugün bizi onurlandırmış. Bize güç katmıştır.

0fb2775a-141c-4f2b-a2f1-f01626f540b4.jpg

Kendisi partiler üstü bir şahsiyettir. Büyük hizmetleri olmuştur. Bundan sonrada da büyük hizmetleri olacaktır. Kendisi önce Yüksekova diyor, sonra partiler diyor. Sonra adaylar diyor, dolayısıyla kendisi bugüne olduğu gibi bundan sonrada da Yüksekova gelişmesi için, Hakkari'nin gelişmesi için, bölgeye olan katsını herkesten çok katkı vermiştir.

1b743d62-0538-4322-ac97-b6b03ae298a8.jpg

Biz kendisi yeğenleri olarak buna şahit olduk. Mecliste de zaman zaman siyasi çalkantılar, ülke genelinde olduğu zaman  kendisi sağduyulu olmuş, Türk siyaseti her zaman tıkandığı yerde bölge adına, memleket adına katkıları olmuştur.

Dolayısıyla bugünde önce Yüksekova demiş, Aday veya adaylar onun için hiç önemli değil. Kendisi bugün bizi yalnız bırakmadı, sizler adına, bizler adına,  ailem adına, kendisine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz, Tekrar hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

2fa2c932-85ab-4b2f-95d6-b2390e9aa397.jpg

Z2Eski HDP'li vekil Canan ise,”Değerli Yüksekovalı hemşerilerim Bende bu sıcak ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başta Belediye başkan adayı Teoman arkadaşımıza başarılar diliyorum. Vekilimde belirtti hepimizin hedefi, amacı Yüksekova'ya hizmet etmektir.  Yüksekova'yı biraz daha ileriye taşımaktır.

Hepimizin amacı budur, Bu çerçeve'de bir Yüksekovalı olarak buraya hizmet etmiş, 3 dönem milletvekilliği yapmış, hizmet etmiş biri olarak elbette Yüksekova'nın sorumluluğundan kaçamayız. Her birimize başta biz ve sizler, herkese sorumluluk düşer.

9f972d66-a73a-4a68-9ca7-e5320fbf6236.jpg

Gerçekten ben bu seçimin çok demokratik, çok hoş görü, barış içinde geçmesini diliyorum. Demokrasi Herkes için gereklidir, hepimizde lazımdır” dedi. Z3Seçimler demokrasinin bayramıdır diyen Canan,”Seçimlere giderken o hoşgörü ile gidilmeli ve vatandaşlarımızın özgürce iradesinin ortaya çıkması gerekir. Ben inanıyorum Teoman arkadaşımız onunda bir sorumluluğu var.

135e3f1b-e6df-40f8-bc5f-ef2271d9d193.jpg

Yüksekovalıdır, Yüksekova'ya hizmet aşkıyla gelmiş, hizmet etmek istiyor. Dolayısıyla ben güveniyorum. Yüksekova'ya hizmet edeceğinden hiçbir şüphem yok. Bu Yüksekova adına da çok sevindirici bir durumdur. Demokrasi adına da çok sevindirici bir durumdur.

62472d33-f014-49e4-a78e-f8e2cd3952e7.jpg

Halkımız her gün çukur, çamur diyor. Hepimiz Kürdüz, elbette Kürtlük mücadelesi de edeceğiz, bunun  yanında milletimize hizmette etmemiz gerekiyor. Hepimizin derdi Yüksekova, Bu aday, başka aday değil. Önemli olan Yüksekova'nın kazanması, hepimiz perişanız bizim bir çare bulmamız gerekiyor. Biz bu çareyi arıyoruz. Yüksekova hali hazırda yaralıdır.

b7269668-bf50-48af-b153-e71b1b2a1010.jpg

 Birilerinin bu yarayı sarması gerekiyor. Teoman Zeydan bu şehrin bir çocuğudur. O da Yüksekova için hizmet etmek istiyor. Kimse bunu farklı taraflara çekmesin. Daha önce farklı partilerde rekabette ettik. Seçim bittikten sonra hepimiz Yüksekova'nın selameti için  yine bir araya geldik. Rahmetli Mustafa Zeydan ve Rahmetli  Ahmet Ağa dönemlerinde de bu böyleydi.

Şimdi de böylesi olması lazım Şuan Teoman Zeydan kurtuluşsa onu göz önünde bulundurup o şekil hareket Etmemiz lazım.Şuan Yüksekova'nın elinde büyük bir fırsat var. Yüksekova'ya kim faydalıysa ona göre hareket etmemiz lazım. Seçimlere üç dört gün kaldı.

Ben inanıyorum Yüksekova halkı bu sefer duygusal değil de aklını kullanarak hareket edecektir.  Teoman Zeydan'a da  başarılar dilerim umarım Muaffak olacaktır” ifadelerini kullandı.Z4Son olarak Belediye Başkan Adayı Zeydan ise,”Sizler Yüksekova için çok büyük bir değersiniz Yüksekova'ya her zaman hizmet ettiniz, her zaman sağduyunun yanında oldunuz, her zaman'da Yüksekova'yı çok güzel çok laik bir şekilde temsil ettiniz.

c3a78eb9-7baf-446c-8e93-0638f0bfe163.jpg

Bir Yüksekovalı olarak bu anlamda sizlere teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum. Siz her zaman sağduyunun yanında olup, Yüksekova'yı bütün sıkıntılardan kurtarmak için elinizden geleni yaptınız. Yüksekoavalılar bunu biliyor, bizde biliyoruz.

Sizin desteğiniz bizim için çok kıymetlidir. Sizinde buyurduğunuz gibi biz hizmet etmek için geldik. Hizmette iktidar partisiyle olur. Bende onun için iktidar partisinin adayıyım, bütün Yüksekova'yı gezdim, her yere gittim. Yüksekova'nın sorunlarını hepimiz biliyoruz.

Yüksekova'da büyük sorunlar var. Yüksekova'ya büyük yatırımların gelmesi lazım, sorunların çözülmesi içinde mutlak süratte iktidar partisinin olması lazım. Yüksekova'nın il olması durumun da her yerde dile getiriyorsunuz. Bizde aynı şekilde bunu diyoruz.

Sayın bakanımız yeğeninizi seçtirin Yüksekova'yı il yapalım. Hakkari'de bunu beraber yaşadık. Allahın izniyle sizlerinde desteğiyle, Yüksekova'nın desteğiyle 31 Martta biz bu hizmet kervanına katılıp, takdir ederlerse halkımız bir dönem hizmet etmeye talibiz.

Sadece amacımız hizmettir. Başka gizli ajandamız da yoktur. İş adamıyım yurtiçi ve yurtdışında iş yapıyorum. Bu sorumluluğu Yüksekova adına aldı, ben bir kişiyim Yüksekova 120 bin kişi ben zarar edeyim Yüksekova kazansın diye geldim, Allahın izniyle de Yüksekova kazanacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 4940 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim