• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Cezayı böyle deldiler

Cezayı böyle deldiler
Cizrespor’un cezası nedeni ile seyircisiz oynanan karşılaşmada, tribündeki yerlerini alamayan taraftarlar stadın çevresindeki binaların çatı ve damlarına çıkarak maçı izledi.

Cizrespor’un cezası nedeni ile seyircisiz oynanan karşılaşmada, tribündeki yerlerini alamayan taraftarlar stadın çevresindeki binaların çatı ve damlarına çıkarak maçı izledi. Damlara çıkan bazı taraftarlar Gençlerbirliği ve Cizrespor atkıları çıkardı. Yaklaşık bin futbol severin damlardan izlemeye geldiği maçı Gençlerbirliği 2-1 kazandı.

video-galeri.20110227163236.gif

MAÇI İZLEYENLER SAHAYA PATLAYICI ATTI, POLİS MÜDAHALE ETTİ

Müsabakanın ikinci yarısında damlardaki bazı taraftarların saha içerisine attığı patlayıcı maddeler nedeni ile maç kısa bir süreliğine durdu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha içerisinde önlem alan güvenlik güçleri damlardaki taraftarlara plastik mermi ve gaz bombaları ile müdahale etti. Polisin müdahalesi ile taraftarlar damlardan inerek dağıldı. Polisin kullandığı gaz nedeni ile protokolde bulunan yöneticiler ve soyunma odasına giren futbolcular da etkilendi.

ÜNAL: "NEFİS BİR OYUN SERGİLEDİK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal, buraya tesadüfen gelmediklerini belirtirken, "Takımımın bu tura gelmesinde emeği olan bütün sporculara teşekkür ederim. Buraya tesadüfen gelmediklerini bugün gösterdiler. Ellerinden gelenin en güzelini yaparak, sahada nefis bir oyun sergileyerek, oyunlarını devam ettirdiler. Ama sonuç olarak 2-1 mağlup olduk. Sonuçta süper lig takımı ve bizim de gücümüz belli" dedi.

BUZ: "CİZRESPOR BİZİ ZORLADI"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz ise, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Biz maçtan bir gün evvel geldik. Şırnak’ta kaldık. Gayet güzel bir gün geçirdik. İyi ki de erken geldik. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Tabii ki Cizrespor için de önemli bir müsabakaydı. Gruplara kalmak çok büyük bir başarı.

Ne olursa olsun çok iyi bir takım kurmuşlar. BAL’dan çıkıp da gruplara kalmak, büyük bir başarı. Onların da kendilerine göre hedefleri var. Haftaya önemli bir Bingöl maçı var. Onları biliyorduk ve Cizre’yi tamamen ciddiye almıştık. Müsabakaya başlarken erken bir gol bulduk. İkinci golden sonra, müsabakayı koparabilirdik. Birkaç tane gol pozisyonumuz vardı. Ama ne olursa olsun Cizrespor bizi zorladı. İyi bir müsabaka çıkardılar arkadaşlarımız. Onları da kutluyorum.

Biz de ilk maçımızı burada kazandığımız için mutluyuz. Genç arkadaşlara yer verdik. Ancak yalnız genç arkadaşlarla oynamadık. Çünkü rakibimize saygımız vardı. Muyluyuz. Rakibimize ligde ve grup maçında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Cizre’de oynanan maçın ardından Gençlerbirliği kafilesi zırhlı araçlarla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na götürüldü. Kafile özel Uçakla Ankara’ya hareket etti. İHA

Bu haber toplam 2994 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim