• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Hakkari'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Hakkari'de
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, sabah saatlerinde geldiği Hakkari’de partililer tarafından Depin mevkiinde karşılandı. Buradan konvoy halinden parti binasına gelen Akkaya, partilileri selamladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı açıklamalarda birlik ve beraberlik mesajları vererek, toplumsal barışın sağlanabilmesi için mecliste her partiden milletvekilinin bulunmasından yana olduklarını ifade eden Akkaya,

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara geldiğimiz taktirde özellikle Doğu Anadolu ile ilgili projelerimiz var ve onları hayata geçireceğiz.

Ülkenin ve ülke toplumunun kalkınabilmesi için yer altı kaynaklarından tutun, tarım hayvancılık ve buna benzer birçok alanda kalkınma projelerimiz var. Bu bölge insanının iktidar olmamız halinde hayata geçireceğimiz projeler sayesinde refah seviyesi artacaktır” dedi.

Akaya; emekli maaşları, seçim barajının yüzde onun altına düşürülmesi, Diyarbakır Cezaevi’nin müzeye dönüştürülmesi konularına değinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kürtçeye çevrilmiş Kur’an-ı Kerim üzerinden siyaset yaptığını kaydetti.

Akaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın namusu ve şerefi üzerine yemin ederek verdiği tarafsızlık sözünü bir daha gözden geçirmesi gerektiğini ifade ederek, kendisini taraf olmakla suçladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her rengin olması gerektiğini söyleyen Akkaya, ancak bu şekilde toplumsal barış sağlanabileceğini söyledi.

AK Parti’nin çözüm sürecini sürekli seçim vaadi yaptığını ifade ederek, artık bazı kesimlerin de bu durumu görmesi gerektiğini belirtti. 

 Akkaya, parti binası önünde partililerle toplu hatıra fotoğrafı çektikten sonra, Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Keskin’le bir süre sohbet eden Akkaya, daha sonra Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’na (HATSO) geçerek burada Başkan Servet Taş ile görüştü. Genel Başkan Yardımcısı Akkaya’nın bugün ilden ayrılması bekleniyor. İHA

Bu haber toplam 4461 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim