• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

CHP Hakkari il yönetimi takdir topluyor

CHP Hakkari il yönetimi takdir topluyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Örgütü takdir topluyor.

 Siyaset yapmak ile Politika yapmak arasında kalın bir çizgiler vardır. Bu çizgi samimi olmakla olmamak anlamı taşır.

Politika yapan halkında anladığı gibi, adam kandırmakken, siyaset yapmak Ülkenin ve milletin geleceği adına elini taşın altına koymakla ilgilidir.

CHP Hakkari il örgütünün yöneticileri öyle kaliteli insanlardan oluşmuş ki isteseler de politika yapamazlar. Çünkü karakteristik özellikleri yalana dolana müsait değil.

CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı’dan tutun düz üyesine kadar tamamı halkın içinden olup, özü sözü bir insanlardan oluşmuş bir yönetimi içeriyor.

Yani masa başında oturup birileri hakkında olumlu ya da olumsuz fikir yürütmüyorlar. Yani anlayacağınız gibi biraz insan sarrafı olduklarını söylenebilir.

1 kasım seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP Hakkari il yönetimi ülkeyi saran çatışmaların son bulması, barışın sağlanması ve artık annelerin gözyaşı dökmemesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Politikadan ziyade bir barış elçiliği görevini üslenen Hakkari CHP il yönetimi huzur ve güvenin sağlanması için arabuluculuk görevini yürütmesi yörede takdirle karşılanıyor.

Bir süre önce ilçe kongresini görkemli bir şekilde yapan Hakkari CHP İl Teşkilatı yeni yönetimini belirleyerek ilde sevilen ve sayılan simalardan Naci Karaman CHP İlçe başkanı seçildi.

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı, İlçe Başkanı Naci Karaman, CHP Milletvekili adayları Şükrü Çivi, Melek Çallı ve Giyasettin Koç Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, çatışmalı sürecin son bulması barış ve kardeşliğin pekiştirmesi için çaba harcayacaklarını ifade etmişlerdi.

Yakında yapılacak olan il kongresi için çalışmalarını sürdüren Hakkari CHP yönetimine görevlerinden dolayı başarılar dileriz. Hakkarihabertv.com

chp-1-001-001.jpgchp-2-001-001.jpg

Bu haber toplam 8373 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim