• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

CHP Hakkari’de dayanışma miting düzenledi!

CHP Hakkari’de dayanışma miting düzenledi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen dayanışma mitingine binlerce kişi katıldı. Burada halka hitap eden CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  tarafından düzenlenen dayanışma mitingine binlerce kişi katıldı. Burada halka hitap eden CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Sümbül Mahallesi otogar alanında yapılan mitinge CHP Milletvekili Eren Erdem, CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı, partililer ile partililer katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları bulunan bazı vatandaşlar seçim otobüsünde çalınan müzik eşliğinde halay çektiler. Alana giriş yapanların tek tek aramadan geçirildi. Birçok vatandaş ve beraberinde gelen çocukları ile Türk bayrakları ile alana giriş yaptılar.

Makam aracı inişinde kalabalığın yoğun ilgisi ile karşılaşan milletvekili Eren Erdem, seçim otobüsüne zorlanarak giriş yaptı.

Seçim  otobüsünde ilk  olarak konuşan CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı, ülkenin kalkınması ve huzuru için hayır dediklerini belirterek, Hakkari’de de büyük oranda hayır beklediklerini söyledi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


CHP Hakkari Milletvekili Eren Erdem ise, hükümete yüklenerek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum’da hayır çıkacağını iddia etti.

Hükümetin gündeme getirdiği köprü, yol ve havaalanı konularına da değinen Milletvekili Erdem, bu hizmetleri ülkemize onlar babasının hayrına yapmıyor halkın vergileri ile yaptığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun  Başbakan ve Cumhurbaşkanına seslenerek gelin birlikte canlı yayına çıkalım burada tartışalım yanıtına hükümetin cevap veremediğini belirten Erdem, bizler ülkemizin geleceği için çırpınıyoruz dedi.

Erdem," Bizim yapmamız gereken budur. Ama gel görkü, bir anayasa getirmişler. Bizim orada derler 'Bu anayasanın mala davara faydası yok. Ben de Malatyalıyım. Aynı zamanda bir taraftan Elazığ, öbür taraftan Karslıyım. Bu yörenin insanıyım. Fakat bu anayasanın mala, davara faydası yoktur" şeklinde konuştu.

Hakkari'de sandık seferberliği başlattıklarını ifade eden Erdem, Türkiye genelinde hayır oylarının yüzde 58, Hakkari'de ise yüzde 90 olacağını ileri sürdü.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Erdem, Hakkari’nin tam bir turizm cennetti olduğunu da belirterek, inşallah huzurun sağlanması ile birlikte Hakkari’yi turizme kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

Miting sonrası halkın arasına dalan CHP Milletvekili Eren Erdem ve beraberindekiler burada halkla birlikte bir süre halay çektiler.

Güvenliği sağlayan polis memurlarına teşekkür ederek tek tek tokalaşan Milletvekili Eren Erdem daha sonra seçim otobüsü ile çarşı merkezi ile mahallelerde tur atarak halkı selamladı.

Çarşı merkezinde vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve esnafları ziyaret eder CHP Milletvekili Erdem daha sonra parti binasına geçti. Hakkarihabertv.com

milletvekili-eren-erdem-5.jpgmilletvekili-eren-erdem-m.jpgmilletvekili-eren-erdem-1.jpgmilletvekili-eren-erdem-2.jpgmilletvekili-eren-erdem-3.jpgmilletvekili-eren-erdem-4.jpgmilletvekili-eren-erdem-6.jpgmilletvekili-eren-erdem-7.jpg

 

Bu haber toplam 8999 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim