• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

CHP Milletvekillerinden Hakkarililere çağrı!

CHP Milletvekillerinden Hakkarililere çağrı!
Hakkari'ye gelen CHP PM üyesi Yıldırım Kaya, 10 mayıs 2018 Perşembe günü saat 15:00’da Edirne’den başlayan cumhurbaşkanı adayı sayın Muharrem İnce'nin Hakkari’den Türkiye’ye sesleneceğini söyledi.

Hakkari’ye gelen CHP Milletvekilleri Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, PM üyesi Yıldırım Kaya, Bartın Milletvekili Mehmet Rıza Yalçın Kaya ve Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

CHP parti binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Milletvekilleri herkesi mitinge davet ettiler.

CHP PM üyesi Yıldırım Kaya, 10 mayıs 2018 Perşembe günü saat 15:00’da Edirne’den başlayan cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce Hakkari’ye gelecek Hakkari’den Türkiye’ye seslenecek dedi.

Kaya,” Hakkari halkı ile buluşacak Sümbül dağından söz verecek. Sizlerle birlikte Sümbül dağına ant olsun ki bu ülkenin yeniden demokratik bir ülke haline getirecek barışın, sevginin dostluğun ve kardeşliğin hakim olduğu bir Cumhurbaşkanını Hakkari halkından alacağı güvenle, oyla, destekle Türkiye’ye armağan gedecek.



Buradan kadınlarımıza gençlerimize, çiftçimize, esnafımıza ve kısacası Hakkari halkına çağırımızdır. Gelin hep birlikte Türkiye’nin birliği için Türkiye’nin kardeşliği için Türkiye’nin barışı için Hakkari’de Cumhuriyet meydanında saat 15:00’da buluşalım ve Türkiye’ye barışı türkülerimizi söyleyeyim” şeklinde konuştu.

Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, PM üyesi Yıldırım Kaya, Bartın Milletvekili Mehmet Rıza Yalçın Kaya, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ile birlikte Hakkari’ye geldiklerini söyledi.

Yılmaz, Perşembe günü Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce’nin Hakkari’ye gelmesi nedeniyle buraya gelerek hazırlıklarımızı konuşacağız. Tüm Hakkari halkını miting alanını bekliyoruz dedi. Haber: Feyzullah Taş

chp-milletvekilleri-hakkari-m.jpg

Bu haber toplam 4649 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim