• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

CHP rektöre yüklendi

CHP rektöre yüklendi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş, Hakkari Üniversitesi tarafından yapılan çalışmaların ne sahfada olduğunu ve hangi hizmetlerin yapıldığını belirterek üniversite yetkililerinden açıklama istedi.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan CHP binasında basın mensupları ile bir araya gelen CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş, üniversite yetkililerine seslenerek yaptıkları hizmetler hakkında bilgi talep ettiklerini belirtti. Hakkari Üniversitesi Röktürü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan’a  12  ayrı soru yönelten Baş bu soruların cevaplandırılmasını istedi.

1-Kampüs alanını inşaatında neden çalışma yapılmıyor? İnşaat firması Kaldırımoğlu ile ne tür menfaat ilişkileriniz var.

2-Merzanda vakıfları 14 milyon harcayarak üniversitemize bağışladıkları sosyal tesisi neden çürümeye sevk ettiğiniz?

3-Kampüs alanına Van deprezedelerinin eski bir konteynırını getirip Hakkari halkını kandırıp ben gençlik merkezi açıyorum dedin mi?

4-Üniversiteye proje üretmediğin için ve hiç bir hizmetin olmadığı için geçen yıl 45 milyon parayı neye tenkiz ettin ve üniversitenin bütçesini yarıya indirdin

5- 3 defa ihaleye verip, ek derkliklerin ihalesini neden iptal etti? Müteahitler Hakkarili olduğu için mi iptal ettin?

6-Hakkari Devlet Hastanesinde kaç personelini yaptığın baskılardan dolayı psikolojik tedavi görüyor?

7-Çok düzgün ve halkın sevgisini kazanmış yardımcın Halit Demir ve Genel Sekreter neden istifa edip gittiler?

8-Personel alımlarını neden sadece Van’dan yapıyorsun? Van’da işsis kalmış ne kadar birileri varsa Hakkari üniversitesine almışsın. Bu Hakkari düşmanlığın nedendir.

9-Yaklaşık iki yıldır Hakkari’de görev yapıyorsun toplam kaç ay görevin başında kaldın? ve sen yokken neden başkasına vekalet bırakmıyorsun? Hakkari’de yokken ek ders ücreti aldığın doğrumu?

10- Bir öğretim üyesi kirasını 2gün geç yatırdı diye hakkında soruşturma açtın, peki sana tahsis edilen 4 dairenin kirasını hiç ödedin mi?

11- Üniversitenin toplam 10 aracının yaktığı yakıtın sadece sana ait olan özel makam aracının yaktığı yakıtan daha az olduğu doğru mu?

12- Yeni getirdiğin genel sekreterinin Van’daki görevi neydi? Sevgili Hakkarili kardeşlerim gördüğünüz gibi Hakkari üniversitesinin nasıl katledildiğini ve halkı nasıl yok saydığını duymuş oldunuz. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 6540 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim