• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

CHP’den “Parti Okulu Bilgilendirme” toplantısı

CHP’den “Parti Okulu Bilgilendirme” toplantısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari il örgütü tarafından “Parti Okulu Bilgilendirme” toplantısı düzenlendi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) konferans salonunda gerçekleştirilen “Parti Okulu Bilgilendirme” toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Aytekin Karahanlı, CHP Hakkari Belediye Başkan adayı Metin Koparan, sandık üyeleri ile partililer katıldı.

Atatürk posterleri, Türk bayrakları ile CHP’nin flamalarıyla süslenen konferans salonu renkli görüntülere sahne oldu. 
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı’nın açılış konuşmasıyla başladı. 

Başkan Karahanlı, 31 marta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde düzenledikleri CHP parti okulunun bilgilendirme toplantısına katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, katılım gösteren herkese teşekkür etti. 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


“Tüm Büyük Şehirleri Alacağız”

Karahanlı,” Ülke olarak bir yerel seçime giriyoruz. Tabi ki bu yerel seçim havası gibi değil de genel seçim havasında geçiyor. Bunun nedeni CHP’nin yükselişidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisinin büyük şehirler başta olmak üzere ülke genelinde yükselişi tüm anketlerde ispatlanmış bir gerçektir.

Bizlerde CHP il teşkilatı olarak bu seçimin Hakkari ilimizde huzur, barış ve kardeşlik içerisinde gerçekleşecek demokratik bir seçim olmasını temenni ediyoruz”

“Hakkari Halkının Oylarına Talibiz”
Sonuçta bu bir yerel seçim ve belediyeler hizmet yeridir diyen Karahanlı,” Bizlerde 31 Martta Hakkari’ye yakışan deneyimli ve eğitimli bir aday çıkardık.

Elbette ilimizi temsil edecek adayın kültürlü olması gerekiyor. Belediyecilik zor bir iş. Belediyecilik Milletvekili seçimlerine benzemez.

Bir belediye başkanı halkının önüne güçlü projelerle çıkmalıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’ndan tam destek sözü aldım. Genel başkanımız bana halkınıza her türlü sözü verebilirsiniz dediler. Allah’ın izniyle Hakkari ve ilçelerinin oylarına talibiz. Hakkari halkı bize yetki verirse en iyi hizmetleri yapacağız. 

“Hiçbir Partiyle İttifakımız Yok”
Parti olarak hiçbir partiyle ittifaklarının olmadığını anımsatan Karahanlı şöyle devam etti; Diğer partilerle ittifak halinde olduğumuz gündeme getiriliyor. Hakkari halkı şunu iyi bilsin ki, bizim hiçbir partiyle ittifakımız yoktur. Cumhuriyet halk partisi güçlü kadrolarıyla, deneyimli ve eğitimli adayıyla seçime gidiyor.

Bizim ne Hakkari’de ne de ilçelerimizde herhangi bir ittifakımız yoktur. Bunlar sadece dedikodudan ibarettir. Biz yukarıda Allah’a, aşağıda ise milletimizin desteğine güveniyoruz” diye konuştu.  

“Belediye Başkan Adayı Koparan Projelerini Açıkladı”
Daha sonra söz alan CHP Hakkari Belediye Başkan adayı Metin Koparan ise, halktan biri olduğunu ve kentin sorunlarına yabancı olmadığını anımsatarak, seçilmesi halinde yapacağı projelerini sıraladı. 

Koparan,” Halkımızla daha iyi bir Hakkari inşa etmek adına çok güzel projelerim var. Öncelikli hedefim belediyecilikte hizmet kavramı ve sosyal belediyecilik anlayışıdır.

İzmir büyük şehir belediyesi ile kazanacağımız diğer büyük şehir belediyelerle kardeş belediyecilik çatısı altında bir araya geleceğiz. Genel merkezimizin bu konuda bize kardeş belediyecilik sözü verildi.

İşsiz kadınlarımız için 200 kişiyi istihdam edecek atölye sözü aldık. Bir genç olarak işsiz gezen gençlerimize çok üzülüyorum. Bu nedenle işsiz gençlerimiz için istihdam projeleri sunacağız. Hakkari’de bakıma muhtaç 100 kişi kapasiteli huzur evi açacağız.

Derman belediyecilik iş birliğiyle kentimizin yıllardır devam eden alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Açlık sınırı altında olan vatandaşlarımıza erzak, su ve elektrik giderleri yardımı yapacağız.

Hakkarili olup da üniversite okuyan 500 gencimize her ay burs yardımı yapacağız. Sınır kapılarımızı ticaret merkezi haline getireceğimiz projeler sunacağız. Genel merkezimizin sözüyle Hakkarililer için Ankara’da konuk evi yapacağız. Her mahallemize birer taziye evi kuracağız.

Tarım ve hayvancılık alanında projeler üreteceğiz. Şehir içi servislere halk otobüslerimizle çözüm bulacağız. Seçimde çıkacak her oyun adaletli bir şekilde çıkmasından yanayız. Bizler hak, hukuk ve adalet savaşı vermiş bir partiyiz. Martın sonu bahardır sloganımızla inşallah ülkemize bahar gelecektir” diye konuştu. 
Program parti okul bilgilendirme toplantısı ile verilen ikramlarla son buldu.

1-190.jpg2-228.jpg3-184.jpg

4-132.jpg5-102.jpg6-080.jpg

Bu haber toplam 2154 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Gül Çeşitleri28 Mart 2024 Perşembe 16:30
  • AHMET ÖĞRETMENE VEFA28 Mart 2024 Perşembe 15:27
  • Karla mücadele çalışması devam ediyor28 Mart 2024 Perşembe 15:26
  • Hakkari Dem Parti mitingi28 Mart 2024 Perşembe 14:06
  • Celal Besi, Pehlivan mahallesi muhtar adayı27 Mart 2024 Çarşamba 20:04
  • Elektrik Direği Reklamcılığı: Hedef Kitlenizi Etkili Bir Şekilde Nasıl Yakalarsınız?27 Mart 2024 Çarşamba 15:44
  • Yüksekova-Dağlıca Karayoluna Çığ Düştü27 Mart 2024 Çarşamba 13:55
  • Eriğin tanesi 20 TL27 Mart 2024 Çarşamba 13:02
  • Yerel seçimlerde oy kullanmamanın cezası var mı?27 Mart 2024 Çarşamba 12:51
  • 108 düzensiz göçmen yakalandı27 Mart 2024 Çarşamba 12:46
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim