• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Cilo Dağcılık Kulübünden Teşekkür…

Cilo Dağcılık Kulübünden Teşekkür…
Hakkari Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Yönetim Kurulu adına Hacı Tansu teşekkür mesajı yayınladı.

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Yönetim Kurulu adına Hacı Tansu, teşekkür mesajı yayınlayan Hacı Tansu, Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yetkilileri, Hakkari’de uzun yıllardır dağcılık ve doğa sporları alanında faaliyet yürüten Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, son zamanlarda öne çıktığı ve bir çok şampiyonada dereceler aldığı Rafting alanındaki çalışmalarının yürütülmesi ve devamı noktasında destek veren kurum, kuruluşlara ve şahıslara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tansu,”Bizler yaklaşık 20 yıldır ilimizde dağcılık ve doğa sporları alanında oluşturulan bir alt yapının ilk ana unsuru kulübüz. Kulübümüz yılların verdiği deneyim ile 2013 yılında kurulmuş, dağcılık ve doğa sporları alanında ilimizde faaliyetler yürütmekteyiz. Çeşitli branşlarda defalarca yurt içi ve yurt dışı sportif faaliyetlerle ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Sportif faaliyetler yanında, ilimizin tanıtımı noktasında ciddi çalışmalar yürüttük, yürütüyoruz.

Bu güne kadar dağcılık ve doğa sporları rotaları hakkında hiçbir kaynak yokken, 2015 yılında İlimizin dağlarını ve doğa sporları rotaları kitabını bir ilk olarak Kulübümüz bünyesinde yayınladık.

Hakkari den Van’a eski kervan yolunun turizm yolu haline getirilmesi projesinin fikir babası, rehberi ve öncüsü olarak Cilo Dağcılık, Zirve Dağcılık ve Hakkari üniversitesi ortaklığında Hakkari den Van’a iki sene art arda doğa yürüyüşü yaptık.

Bir çok uluslararası faaliyette ilimizi temsil ettik. Uluslararası dağcılık kulübü sertifikamızı aldık.Kulübümüz bünyesinde dağcılık, kayak, oryantiring, tırmanış, uzun ve kısa doğa yürüyüşleri, kampçılık, kano, rafting ve çeşitli doğa aktivitelerini yürütmekteyiz.

Son bir yıl içerisinde, daha önce ilimizde hiç olmayan yeni bir spor branşı kazandırarak Hakkari Cilo Rafting Takımını kurduk. Yeni bir branş olması nedeni ile hiçbir malzeme ve alt yapısı olmayan rafting alanında çalışmalarımızı sürdürdük.

Hakkari üniversitesinin yıllar önce almış olduğu ve depolarda bekleyen rafting malzemelerini kullanarak antrenmanlara başladık. Hakkari’nin genç ve yürekli çocuklarından oluşturduğumuz Rafting Takımı ile katıldığımız ilk Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak, ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadık.

Yarışmalarda rakiplerimizin emanet botları ve malzemeleri ile kendilerine karşı yarışıp rakiplerini geride bırakan genç bir takımın sporcularının da ciddi desteğe ihtiyacı vardı. Bütün olanaksızlıklara rağmen inançlı ve idealist bir çaba ile çalışmalarımızı sürdürdük. İlk müsabakadan sonraki son üç müsabakada da Türkiye ikinciliği, Türkiye üçüncülüğü gibi bir çok dereceler aldık.

Bizler Hakkari adına Rafting sporunda dereceler aldıkça Halkımızın, mülki idare amirlerimizin, ve esnafımızın bize olan inançları ve güvenleri arttı. Bu bağlamda, şu anda ilimizin Dünya Rafting Federasyonu ve Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Nehir Rehberliği ve Eğitmenlik Eğitimi Belgesi ve Cesaret Madalyası ile onure edilmiş tek kulüp olarak,  yürüdüğümüz bu yolda bizlere inanan, bizlere güvenen,

bizlere desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan, Hakkari Valiliğine ve Vali sayın İdris Akbıyık’a, önceki Valimiz sayın Cüneyt Orhan Toprak’a, Hakkari Üniversitesine ve Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Ömer Pakiş hocamıza, Hakkari Ticaret Odası Başkanı Sayın Servet Taş’a,Gençlik Spor Müdürlüğüne, Gençlik Merkezine ve Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Reşit Güldal’a

Ak Parti İl Başkanı Sayın Emrullah Gür’e ve Her zaman yanımızda olan Genç İş Adamı Sayın Nevzat Kazak’a şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, gerçek bir takım ruhu içerisinde, bütün olumsuzluk ve kötü hava şartları altında yürekle, inançla çalışmalarını sürdüren sporcularımıza, her zaman gerçek liderler halinde eğitimlerini veren antrenörlerimize ve her daim takımlarının yanında olan değerli yönetim kurulu ve kulüp üyelerimize  de teşekkür ediyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim