• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Cumhurbaşkanlığı sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı!
Hakkari Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı sistemi  bilgilendirme toplantısına  İstanbul Ak Parti Milletvekili Metin Külünk, İş adamı Abdurrahman Er, bazı kurum ve  STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kuranı Kerim tilavetinin ardından konuşan Hakkari Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Aydın Çallı, konuşmasına besleme ile başlayarak dinimizin önemi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlı  sistemi bilgilendirme toplantısında konuşmacı olarak katılan İstanbul Ak Parti Milletvekili Metin Külünk  ülkemiz üzerindeki kirli oyunlar hakkında detaylı bilgiler verdi.

 Külünk konuşmasının başında, dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarına değinerek, dış güçlerin yaklaşık 50 yıldır dertleri ne Türk nede Kürt, sağına solana bakarlar hiç insan görmezler, onlar bu coğrafyada petrol görürler, doğal gaz ve yer altı zenginlikleri görürler. Afrika ülkelerinde elmas yakut görürler onun için insan görmezler dedi.

15 Temmuz kalkışmasına da değinin Milletvekili Külünk,  PKK ve FETÖ terör örgütünün ülkemiz üzerindeki oyunları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Külünk,” Küçük yaştaki çocukları  evlerinde alıp dağa çıkartarak ellerine EYP ve silah vererek namlularını bu millete çevirenler, bombalı saldırılar yapanlar Türklerin ne de Kürtlerin dostudur.

Onlar ancak batılı emperyalistlerin işbirlikçisi ve onların bu ülkeyi karıştıranların emrinde hizmet eden hainlerdir” şeklinde konuştu.

CHP geçmişte ve şimdi yaptıkları yanlışlarını da eleştiren Külünk, CHP’nin yanlış yaptığını söyledi. Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgilerin verilmesinin ardında toplantı davetlilerin dilek ve temennilerine yer verildi.İHA

ak-parti-m-005.jpg

metin-kulunk,-ak-parti-milletvekili-hakkari-1.jpg

Bu haber toplam 4317 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim