• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor

Murat Taş

2011 yılında Cumhuriyet Lisesi öğretmenleri tarafından kurulan spor kulübü kısa bir süre içerisinde Hakkâri yerel amatör liginde şampiyonluk mücadelesine başlayan Cumhuriyet Lisesi Gençlik Spor kulübü genç  başkanı, yönetimi ve genç hocalarıyla amatör ligimizde şu an şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Sezon sonunda isim değişikliği ile de Hakkâri İdman Yurdu Spor olacak olan takım bu yıl ligimizin flaş takımı olma başarısını gösterdi.

Yönetiminde eğitimci, avukat, eczacı ve kadrosunda genç futbolcularla yola çıkan Cumhuriyet lisesi gençlik ve spor kulübü amatör ligimizde ilk yarıyı 2. Sırada tamamladı. Gerek yönetim gerekse teknik kadro konusunda büyük bir emek gösterip Hakkâri deki gençlerin adeta vazgeçilmez kulüplerinden biri durumuna gelen Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor kulübü gelecek yıllarda ilimiz futboluna çok şeyler katacağını şimdiden bizlere göstermiştir.

Amatör ligimizde henüz senesini bile tamamlamayan spor kulübü Gerek malzeme konusunda gerekse idman ve antrenman konusunda örnek alınacak güzde bir kulübümüz. Futbolcularının genç olmaları ve tecrübe eksikliklerine rağmen saha içindeki müthiş mücadeleleri takdire şayandır.

Hele ki genç hocalarının takımına olan bağlılığı ve bu kadar istekli çalışmaları elbette göz ardı edilemez adeta her gününü saatini kendi öğrencileriyle paylaşan genç hocaları takımına maddi imkân ve olanakları sağlayabilmek için her yönüyle büyük bir çaba ile çalışmaktadır.

Bence yerel amatör ligimizde 1. Yarının en çalışkan ve iyi hocaları arasında ilk sıralardan gelmektedir. Bir hoca ya da antrenör işini ancak bu kadar sevebilir. Eğer ki 1. Yarıda gösterdikleri performanslarını 2. Yarıda da gösterirlerse şampiyonanın en favorileri arasında yer alırlar.

Burada Necmi hocamızı  ilimize yeni bir spor kulübü ve futbol takımı kazandırdıkları için tebrik ederim. Kendisine ve genç ekibine  2. Yarıda da başarılar dilerim. İnşallah hak ettiği yere kendisi ve takımı gelir. Eğer ki bu takım şampiyon olmasa bile, bence onlar gönüllerin şampiyonu oldular bile.

 

 

Bu yazı toplam 6255 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim