• BIST 9456.54
  • Altın 2497.51
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.7825
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Dalmış’tan lazer epilasyon önerileri

Dalmış’tan lazer epilasyon önerileri
Uzman estetisyen Jiyan Dalmış, lazer epilasyon yaptırmayı düşünen vatandaşlara önerilerde bulunarak işlemin neredeyse tüm bölgeye uygulanabileceğini söyledi.

Lazer epilasyon hakkında birçok kişinin aklında soru işaretlerinin olduğunu belirten uzman estetisyen Jiyan Dalmış, bu işlemin vücudun neredeyse her bölgesine uygulandığını söyledi. Dalmış, "Bu noktada, yalnızca göz kapağı bölgesine uygulanmadığını eklemeliyiz.

Ancak, kadınlarda bilhassa kollar ve koltuk altı bölgesi, bacak bölgesi ve genital bölge, lazer epilasyona en iyi cevap veren bölgeler arasında bulunmaktadır. Erkeklerde ise sırt, omuz, göğüs ve karın bölgelerinin uygun olduğunu ifade etmek gerekir. Bunun yanı sıra, çene bölgesinde uygulanacak lazer epilasyon işlemlerinin ise tedaviye olumlu cevap vermesinin süre alacağını söylemeliyiz" dedi. 

"Lazer epilasyon herkes için uygun olmayabilir" 
Lazer epilasyon sırasında kişinin acı hissedip hissetmeyeceği hakkında birçok kişinin aklında soru işaretleri bulunduğunu aktaran uzman estetisyen Jiyan Dalmış, "Bu noktada, lazer tedavisinin tamamen acılı veya acısız olduğunu söylememiz mümkün değildir. Ancak, acı hissi duysanız dahi bunun anlık ve minimum seviyede olduğunu bilmelisiniz.

Bilhassa hassas bölgelerin tedavisinde söz konusu acıyı daha çok hissedebilirsiniz. Fakat, yine de lazer cihazlarının güçlü soğutma sistemleri başta olmak üzere farklı yaklaşımlar sayesinde acıyı daha az hissetmeniz veya hiç hissetmemeniz söz konusu olacaktır. Lazer epilasyon ile bir anda sonuç almayı beklemeyin. Çünkü, bu işlemler tek bir seansta bitmez.

Sabırlı olmalısınız. Dört ila sekiz seans süren bir tedavi olmaktadır. Bu noktada, sizi kandırmak ve paranızı almak için ortaya atılan yüzde 100 garantili, kesin çözüm gibi lazer epilasyon reklamlarına aldırış etmemelisiniz. Lazer epilasyon herkes için uygun olmayabilir.

Bilhassa cildinizde bronzlaşma varsa bu işlemden kaçınmalısınız. Epilasyon cihazının tüyleri okumasında sorun olduğu için bu tür ciltlerde bu işlem asla tavsiye edilmez. Son olarak, lazer epilasyon öncesinde cımbız ve ağda gibi kılı kökten çeken yöntemleri kesinlikle bırakmalısınız" diye konuştu. İHA

Bu haber toplam 2607 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim