• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Demirtaş oyunu kullandı

Demirtaş oyunu kullandı
Hakkari Bağımsız Milletvekili Selahattin Demirtaş, Biçer Mahallesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İlköğretim Okulu’ndaki 1018 nolu sandıkta oyunu kullandı.

HABER:FEYZULLAH TAŞ

Sabah saatlerinde şehrin değişik mahallelerindeki okullarda kurulu bulunan sandıkları tek tek dolaşan Demirtaş ve beraberindeki Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, ve BDP İl Başkanı Orhan Koparan yoğun ilgi ile karşılandı. Gittiği her yerde ise en büyük başkan bizim başkan sloganları atıldı.

BEN OYUMU YILLARDIR BU ÇATIŞMALARDA YAŞAMINI YİTİREN EVLATLARIMIZIN ANALARI VE BABALARI İÇİN KULLANIYORUM BARIŞ İÇİN KULLANIYORUM.

Demirtaş Biçer Mahallesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘TOBB) İlköğretim Okulu’na giderken alkışlarla karşılandı. Demirtaş burada bulunan 1018 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullanan Demirtaş,” Bütün halkımız ve ülke için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Zor bir dönemde böyle bir seçim yapıyoruz. Ben oyumu yıllardır bu çatışmalarda yaşamını yitiren evlatlarımızın anaları ve babaları için kullanıyorum barış için kullanıyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olacaktır” dedi.

 Demirtaş oyunu kullandıktan sonra sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak ayrıldı. Okulun çıkışında da basın mensuplarına açıklamada bulundu.

 Demirtaş,”2011 milletvekilleri genel seçimleri bütün halkımız ve Türkiye için hayırlı olsun diyoruz. Tabi ki seçimlerde en önemli mesele seçimin güvenliği meselesidir. İçişleri bakanlığı bu konuda tedbir alacağını belirtiyor. Şimdi burası Hakkari başbakan yarın bir gün burada halka baskı yapıldı zorla oy kullandırıldı şu yapıldı bu yapıldı demesin çünkü gezdiğim okulların bir çoğunda sandığın başında çok sayıda polis memuru duruyor. Sandık başkanının çağrısı olmamasına rağmen sandığın başında bekliyorlar. Polis içerde kamara ile çekim yapıyor. Gördüğünüz gibi bütün binalar kaleşnikoflu polisler tarafından kurunuyor.

secim-1.jpg

secim-2.jpg 

 secim-3.jpg

Bu haber toplam 5846 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim