• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Demirtaş Ringe çıktı

Demirtaş Ringe çıktı
Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleşen "Kıtalararası Orta Sıklet Şampiyonluk" maçında Demirtaş'ın desteklediği boksör İsmail Özen şampiyon oldu. Demirtaş maç sonu ringe çıktı.
HDP Eşbaskanı Selahattin Demirtaş, eşi Başak Demirtaş ve HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü'nün katılımıyla gerçekleşen "Kıtalararası Orta Sıklet Şampiyonluk" maçında Demirtaş'ın desteklediği boksör İsmail Özen şampiyon oldu.

Almanya'nın Hamburg kentinde Arena Spor Salonu'nda Sauerland Boks Kulübü tarafından düzenlenen Kıtalararası Şampiyonluk yarışmasında, Tunceli doğumlu Hamburg'da yaşayan boksör İsmail Özen, Gürcistanlı rakibi Ramazi Gogicheshivi'yi üçüncü rauntta nakavtla yenerek orta hafif sıklette şampiyonluk eldivenini almaya hak kazandı.

DEMİRTAŞ SALONA KÜRTÇE MÜZİKLE GİRDİ

Odatv'den Süheyla Kaplan'ın haberine göre boksör İsmail Özen salona "Kürt ulusal marşı"yla girerken, Demirtaş ise Kürtçe müzikle girdi.

"BİJİ SELO" SLOGANLARI

Alman kanallarının canlı yayınladığı maçta taraftarlar "Kürdistan faşizme mezar olacak" ve "Biji Selo" (Yaşasın Selo) sloganları attı.

ELDİVENLERİ DEMİRTAŞ ALDI

Daha önceki yarışmalarında kazandığı boks eldivenlerini ve maçta elde edilen gelirleri "Kobani'nin yeniden inşası" için bağışlayan Özen, şampiyonluk maçı sonrasında yaptığı konuşmada "Bu eldiveni Diyarbakır ve Cizre halkı adına Selahattin Demirtaş'a takdim ediyorum" dedi.

DEMİRTAŞ RİNGE ÇIKTI

Şampiyonluk sonrası ringe çıkan ve eldiveni alan Demirtaş da "Bu eldiveni Cizre ve Sur'da devlet katliamına karşı direnen halkımız adına alıyorum. Bu şampiyonluk eldiveni Cizre ve Sur'un yeniden inşası adına yapılan yardım kampanyasında en yüksek bağışı yapana verilecektir. Bundan sonra İsmail Özen'i dünya şampiyonluk yarışmasında da görmek istiyoruz" dedi.

İsmail Özen'i Demirtaş'ın yanı sıra, Almanya'nın en zengin ailesine mensup olan Michael Otto'nun 42 yaşındaki kızı olan nişanlısı Janina Otto da izledi. basından

demirtas-m-003.jpg4-040.jpg

Bu haber toplam 4753 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim