• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Demirtaş seçim şöleninde

Demirtaş seçim şöleninde
Hakkari bağımsız milletvekili adayı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.


Feyzullah Taş'ın haberi...Hakkari bağımsız milletvekili adayı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek, "Eğer hakarete dönük yaklaşımlarına devam edersen Hakkari meydanları ve kepenkleri sana kapalı olmaya devam eder. Bunu bilmen ve anlaman gerekir" dedi.

bdp-solen-1.jpg

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari İl Örgütü tarafından Medrese Mahallesi'nde düzenlenen şölene katılan Selahattin Demirtaş, burada sevgi gösterileri ile karşılandı. Yoğun kalabalıktan dolayı bir süre araçtan çıkamayan Demirtaş, parti görevlilerinin devreye girmesiyle araçtan inebildi. Bir kamyonetin kasasına çıkarak toplanan kalabalığa seslenen Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Herkesin Hakkari halkı ile gurur duyduğunu belirten Demirtaş, "Ancak bazıları ise rahatsız oluyor.

bdp-solen-4.jpg

Erdoğan, Hakkari'de yaptığı tarihi miting sonrasında bir haftadır kendine gelememiş. Bütün fiyakasını burada bozdunuz. O yüzden Hakkari halkını unutamıyor. Demokratik haklılığını ortaya koyan Hakkari halkına buradan teşekkür ediyorum" dedi.

bdp-solen-2.jpg

ATILAN GAZLAR OZON TABAKASINI DELDİ
Yıllardır atılan gazların ozon tabakasını deldiğini iddia eden Demirtaş, gaz bombaları tükenince örtülü ödenekten yenilerinin alındığını ileri sürdü. Demirtaş, "Bu nedenle bilmen gerekirdi ki bir yıldır bu kadar polis panzeriyle, gazıyla, copuyla işkence yaptığın, 500'e yakın genci gözaltına aldığın, her hafta cenaze gönderdiğin Hakkari halkı seni böyle karşılamıştır. Bu mesajı aldıysan ne mutlu sana" iddialarında bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini dünya lideri olarak ilan ettiğini de öne süren Demirtaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

bdp-solen-3.jpg

"Kendine, 'Ben dünya lideriyim, herkes benim önümde diz çökmek zorundadır. Herkes benim önümde el pençe durmak zorundadır' diyen bir Başbakan, burada onurlu bir halkın tavrı ile karşılaşmıştır. Eğer sen bu ırkçı, inkarcı aldatma ve kandırma yaklaşımlarına devam edersen Hakkari meydanları ve Hakkari kepenkleri sana kapalı olmaya devam eder. Bunu bilmen ve anlaman gerekir" ifadelerini kullandı.
Demirtaş'ın yaptığı konuşmanın ardından, İbrahim Rojhelat ile mahalli sanatçılar sahne aldı. Yoğun katılımla gerçekleşen konser, gece geç saatlere kadar sürdü.

ibrahim-rojhelat.jpg


 

Bu haber toplam 6445 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim