• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Deva Partisi Hakkari'de gençlerle buluştu

Deva Partisi Hakkari'de gençlerle buluştu
Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu, Hakkari’de gençlerle buluşarak, gençlerin sorunlarını dinledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin yoğun il ve ilçe kongreleri programındaki son adresi Hakkari oldu. Hakkari 1. Olağan İl Kongresi, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongreden sonra Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu Hakkarigücü Spor Kulübü’nü de ziyaret ederek, kulüp yetkilileri ve sporcularla görüştü.

Yapılan görüşmede Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin spor politikaları kulüp sporcuları ve kulüp yetkilileri ile paylaşılırken, aynı zamanda kulubün sorunları dinlendi.

Hakkarigücü Spor Kulubü ziyareti sonrasında Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu’nun moderatörlüğünde Hakkarili gençler ile 31.’inci Gençlik Buluşması gerçekleştirilerek, gençlerle bir araya gelindi.

HAKKARİLİ GENÇLERİN EN ÖNEMLİ SORUNU İŞSİZLİK

Hakkarili gençler  başta işsizlik ve eğitim olmak üzere, sıklıkla özgürlük, adalet, liyakat gibi temel hususları sorun olarak dile getirdi.

Belirtilen sorunlara yönelik DEVA Partisi’nin çözüm önerilerini paylaşan Doğa Şanlıoğlu, gençlerin korkmadan kendisini ifade edebilmesinin son derece önemli olduğunu, DEVA Partisi’nin rotasını ise gençlerin çizdiğini ifade etti.

Buluşmada ayrıca “ev genci” kavramına da değinildi. Türkiye’de ne eğitimde ne istihdamda yer alan ‘ev genci’ olarak adlandırdığımız bir genç grubunun olduğu, bu durumun ekonomik sıkıntıların yanı sıra kaçınılmaz olarak gençlerimizde geleceğe dair ciddi bir umutsuzluk yarattığı dile getirildi.

Ayrıca, bu durumun gençler üzerinde psikolojik ve sosyolojik sorunları da beraberinde getirdiği aktarıldı.

Yapılan görüşmelerde gençler tarafından ifade edilen sorunların çoğunun ortak olduğunu belirten Sn. Doğa Şanlıoğlu ise; ancak özgür düşünce ortamında yeni girişimlerin ortaya çıkacağını dile getirerek, DEVA Partisi’nin çözüm önerilerini ve politikalarını gençlerle paylaştı.

Hemen hemen her gün farklı bir şehirde gençlerle buluşan DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Sn. Doğa Şanlıoğlu toplantı sırasında notlar alarak; gençlerin belirttiği problemler ile çözüm önerilerinin çok önemli olduğunu, parti kademelerinde bu noktaların politika üretim süreçlerine dahil edileceğini de gençlerle paylaştı.DEVA Partisi il ve ilçe kongrelerine Kırklareli ve Çerkezköy ile devam ediyor. Hakkarihabertv.com

76be659e-dbb9-4087-add5-f39eb5171a4d.jpgdbcba3f7-e7ba-47c5-a22e-592094cbf550.jpg

Bu haber toplam 1691 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim