19 Mayıs 2012 Cumartesi
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Devlet hastanesine imam talebi
10 Ekim 2011 Pazartesi 15:41

Devlet hastanesine imam talebi

Hakkari Devlet Hastanesi'nde görev yapan imamın yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar hastaneyi ikinci bir imamın verilmesini istediler.

Haber: Feyzullah Taş
150 Yataklı Devlet Hastanesi'nde sadece tek bir imamın bulunduğunu belirten Halil Taş, Ali Yılmaz, Salih Kaya isimli vatandaşlar, ilgili kuruma bir imamın daha atanması gerektiğini belirttiler. Hastanede görev yapan imamın bir taraftan mescit diğer taraftan ise morgda cenazeleri yıkadığını ifade eden vatandaşlar ikinci imamın olması halinde bu sıkıntının önüne geçilebileceğini belirttiler.

Vatandaşlar,"Morga cenaze geldiğinde imam arayışı içersine giriliyor. Bazen bir saat imamın gelmesi bekleniyor. Tek imam olduğu için kendisinin de dinlenme hakkı var. Ancak gece gündüz imam görev yapıyor. İkinci bir imamın verilmesi hem vatandaşın yararına hem de kurumun yararına olacaktır" şeklinde konuştular.
 

Hastanenin bazı yetkilileri ise, imam kadrosunun bakanlık tarafından hastanenin yatak sayısına göre belirlediğini belirttiler. İmanın kendi görevinin yanı sıra cenazeleri de yıkadığını söyleyen vatandaşlar, bayan cenazelerini yıkamadan görevli bir bayan personellerinin ise bulunduğunu belirttiler. İhtiyaç duyulduğu taktirde müftülükten imam istediklerini belirten yetkililer, sıkıntının yaşanmaması için ellerinde geleni yaptıklarını söylediler.
 

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur
YORUMLAR
Haberi
BU
bu haberi kesin o imam yapmıştır. oldu olacak hastaneye de minare takalım, hani siz camilerde namaz kılmıyordunuz,devletin imamı ya.. kocum hadi cadıra
11 Ekim 2011 Salı 22:39
Gelmese olmaz mı?
HrSuv
Vallah oraya glen imam, Hemşirelere takılmaktan başka bişey yapmaz. E adamda haksız değil ya..:)
10 Ekim 2011 Pazartesi 16:15
ÜYE İŞLEMLERİ
Birçok Kişinin Yapamadığını Onlar Yaptı
YAZARLAR