• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Dikkat Virüs Hakkari’ye geliyor!

Dikkat Virüs Hakkari’ye geliyor!
Korona virüs tedbirlerine rağmen Hakkarili bazı vatandaşların uyarılara dikkat etmemesi üzerine virüsün Hakkari’ye yaklaştığı öğrenildi.

Hakkari’deki yetkililerin tüm önlemleri almasına rağmen dakika başı belediye ilan ve reklam servisinde ve emniyetin trafik ve zırhlı araçlardan evde kalın anonsu yapılmasına rağmen birçok vatandaşın uyarılara dikkat etmediği görülüyor.

Tüm Dünyanın ve ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde herkes önlem alırken, Hakkari’de bazı kesimlerin ise kuralara uymadığı belirtildi.

Bazı mahallelerde parklarda oynayan çocuklar, kent merkezinde kol kola dolaşanlar, 65 yaş üzeri bazı vatandaşların halen çarşı merkezinde dolaşması dikkatlerden kaçmadı.

Hakkari’deki önemli bir yetkili korona virüs belasını Hakkari’ye sokmayacaklarını, tüm önlemleri aldıklarını, belediye, trafik ve zırhlı araçlarda anons yapıldığını, her tarafın dezenfekte yapıldığını buna rağmen bazı vatandaşların keyfi olarak çarşı merkezinde dolaşmasının virüsün habercisi olduğunu belirtiler.

Hakkarihabertv.com ile görüşen önemli bir yetkili virüsün Hakkari’ye gelmesinin an meselesi olduğunu ifade ederek, vatandaşların çok dikkatli olması ve özelikle dışarıdan gelen kişilerle temas kurmamaları uyarısını yeniledi.

Hakkari’nin küçük bir yer olduğunu ve virüsün kısa sürede herkese yayılabileceğini belirten yetkili, gerekmedikçe kimsenin evde çıkılmaması tavsiyesinde bulundu.

İldeki tüm önlemlerin alındığını Hakkari’nin giriş ve çıkışlarında sağlık taramalarının yapıldığını da hatırlatan yetkili bir kişinin bile virüs kapmasının onlarca kişiye bulaştırabileceğini söyledi.

Son günlerde yapılan tüm uyarılara rağmen Hakkari’de birçok kişinin rahat davrandığını da söyleyen yetkili bu rahatlığın doğru olmadığını ailesi ve çevresindekilerin hayatı için tehlikeye attığını herkesin, birbirini uyarması gerektiğini ifade etti.

HALKIMIZDAN RİCA EDİYORUZ BU VİRÜSÜ HAKKARİ'YE SOKMAYALIM

Hakkarihabertv.com ailesi olarak halkımıza rica ediyoruz, ilimizde tüm alınmış polis 7/24 vatandaşı uyarıyor. Hakkari’de virüs yok, kurallara uyalım bu virüsü hep beraber Hakkari’ye sokmayalım. Evinizde kalın, sizin yüzünüzden kimse ölmesin….

 

 

 

Bu haber toplam 8863 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim