• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Diyarbakır lezzeti Hakkari’ye taşındı!

Diyarbakır lezzeti Hakkari’ye taşındı!
Hakkarili genç iş adamı Aziz Kurt tarafından 15 kişinin istihdam edildiği “Öz Diyarbakır Sofrası” görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Kaya Plaza’nın 3’üncü katında hizmete giren  ‘’ Öz Diyarbakır Sofrası”nın açılış törenine eski İl Genel Meclis üyesi Selahattin Kurt, Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Abdi Arslan, Av. Zeydin Kaya ile çok sayıda esnaf ve davetli katıldı. 

Eski İl Genel Meclis üyesi Selahattin Kurt ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan tarafından açılış kurdelesi kesilen “Öz Diyarbakır Sofrası”nda yaklaşık 30 yıldır lokantacılık sektöründe tanınmış Diyarbakırlı baş usta Kendal Işıklı ve 7 deneyimli personeliyle hijyenik ve ferah bir ortamda hizmet verecek.  

Kurdele kesiminde kısa bir açıklama yapan Başkan Abdi Arslan,”  Hakkari’de 15 kişinin istihdam edildiği iş yerinin açılış töreninde bulunmak üzere toplandıklarını ifade ederek, kentte yeni bir damak tadı getiren işyeri sahibine esnaflar ve Hakkari halkı adına teşekkür ediyorum dedi.  

İş yeri sahibi Aziz Kurt ise, Mübarek Ramazan ayına gireceğimiz bu günlerde Hakkari’ye yeni bir damak tadı getirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi. 

Kurt,” Hizmete giren iş yerimizde yeni bir konsept geliştirerek müşterilerimizin damak tadına layık yemek çeşitlerimiz bulunuyor.  Diyarbakırlı Kendal Işıklı ustamız ve 7 deneyimli personeli ile hizmet vereceğiz. İş İmkânının kısıtlı olduğu ilimiz de 15 kişiyi de istihdam ediyoruz.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Mübarek Ramazan ayı boyunca iftarlarda vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Kurum ve özel şirketlerin gün ve gecelerinde yine hizmetimiz devam edecektir. Açılış törenimize katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Damak tadınıza hitap eden “Öz Diyarbakır Sofrasında “ Pilav üstü tandır, fırın güveç, fırın beyti, alinazik, bohça kebabı, altı ezmeli kebap, vali kebabı, mevsim salatası, lebeni, çiğ köfte, içli köfte, sigara böreği, sulu yemek çeşitleri, olmak üzere ızgara çeşitleri, lahmacun ve pide, çeşitleri ile hizmet veriyor.

Ev ve iş yerlerine servis yapıldığı işyerinde  müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu “Öz Diyarbakır Sofrası”na bir telefon açmanız yeterli olacaktır.

Alo paket hattı; 0438 211 2112 – 0536 580 5619 – 0532 069 4217

Bu haber toplam 8590 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim