• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Düşen uçakta kurtulan olmadı!

Düşen uçakta kurtulan olmadı!
Reuters haber ajansının son dakika haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden bir uçak İran’da düştü. Özel bir jet olduğu belirtilen uçakta 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

çağın Hüseyin Başaran’a ait olduğu öğrenilirken, uçakta Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşının bulunduğu belirtildi. Genç kadının kazadan saatler önce fotoğraflarını sosyal medya platformlarına yüklediği görüldü.İran'da Türk uçağı düştü!

Reuters son dakika olarak geçtiği haberinde Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden bir uçağın İran’da düştüğünü duyurdu.İran'ın Tasnim haber ajansı, düşen uçağın özel jet olduğunu bildirdi. Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi de düşen uçağın özel jet olduğunu teyit etti.

AP VE REUTERS: 11 KİŞİ

VARDIAP ve Reuters uçakta 11 kişinin olduğunu ve kimsenin kurtulamadığını duyurdu. Yaşamını yitiren 11 kişinin 3'ü mürettebat, 8'inin de yolcu olduğu belirtildi.

Devlet televizyonuna konuşan bir acil servis sözcüsü, dağlık alana düşen uçağın alev aldığını ifade etti. Olay yerine kurtarma ekiplerinin sevk edildiği kaydedildi.

İranlı gazeteciler uçağın düştüğü bölgeden ilk görüntüyü sosyal medyadan paylaştı.

Airporthaber, TC-TRB kuyruk tescilli Bombardier CL600 tipi uçağın Başaran Holding’e ait olduğu açıklandı.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ'NDEN DÖNÜYORLARDI

Uçakta Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşının bulunduğu belirtildi.Genç kadının arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi için arkadaşlarıyla Dubai’ye gittiği açıklanırken, Mina Başaran’ın kazadan saatler önce arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformlarına yüklediği görüldü.

Uçakta bulunan yolcular arasında Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay bulunduğu belirtilirken kaptan pilotun Beril Gebeş olduğu açıklandı.18 Şubat’ta da İran'ın İsfahan kentindeki dağ kasabası Semirom yakınlarında düşen yolcu uçağındaki 65 kişinin tamamının öldüğü açıklanmıştı.

Bu haber toplam 4848 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim