• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Düzce ve Hakkarililer arasında dostluk köprüsü!

Düzce ve Hakkarililer arasında dostluk köprüsü!
Düzce Belediyesi tarafından Hakkari Yüksekova’da düzenlenen ‘Dostluk İftarına’ yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

İftarda konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce ve Hakkari arasında dostluk köprüsü kurulduğunu belirterek ‘Çok başarılı bir program gerçekleşti.

İftara katılan Yüksekovalılara teşekkür ederim. Düzce belediyesi olarak yerel yönetim tecrübelerimi paylaşım yaparak alt ve üst yapıda birçok çalışma yürütüyoruz’ dedi. 

Düzce Belediyesi tarafından Hakkari Yüksekova’da düzenlenen iftara Düzce Belediye Başkan Yardımcıları ile Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Hakkari Yüksekova İpekyolu üzerindeki bir salonda düzenlenen iftara Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongu başta olmak üzere Hakkari ve Yüksekova protokol mensupları da hazır bulundu.

İftar sonrası bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş “Programımız çok başarılı geçti. AK Parti Genel Merkezince Hakkari’ye görevlendirildim.

Belediye başkanlarımızla tecrübelerimizi paylaşmak için de buradayız. Burada alt ve üst yapı eksikliklerini gidermek için ciddi çalışmalar yürütüyoruz’ dedi. 

Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongu da ilçede geçen sene zorlu bir süreç atlatıldığını vurgulayarak, Yüksekova’nın terörle anıldığı günleri geride bırakıp artık hizmetlerle, yatırımlarla anılacağı günlerin sayfasını açtığını dile getirdi ve şu görüşlere yer verdi “Biz artık daha düne kadar Yüksekova’da konuştuğumuz tatsız konuları değil hizmeti, çalışmaları konuşuyoruz.

Önümüzdeki dönemde yatırımlarla birlikte birlik ve beraberlikten, kardeşlik köprülerinden ve Yüksekova’nın farklı belediyelerle kardeş olup başka iklimleri, tecrübelerin konuştuğu günlerden bahsetmeye başlayacağız.

Bu anlamda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” 
Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programı, okunan yemek duasıyla son buldu.iha

duzce-hakkari.jpgduzce-hakkari-2.jpg

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim