• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Emniyet Müdürü Dilberoğlu Hakkari’den ayrıldı

Emniyet Müdürü Dilberoğlu Hakkari’den ayrıldı
Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu yüzlerce kişinin katılımı ile Muğla’ya uğurlandı.

Hakkari’de bir süreden beridir görev yapan ve halkın gönlünde taht kuran  İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu için valilik konutu önünde akşam saatlerinde uğurlama töreni düzenlendi.

Uğurlanma törenine Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Mustafa Duruk, Aziz Gölbaşı, İdris Koç, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Polis Özel Harekat Müdürü Şaban Bayar, Slehi aşireti kanaat önderi Fatih Keskin,  

Ak Parti merkez ilçe başkanı Cemal Adıyaman, Ak Parti eski il başkanları Nurettin Fırat,  Ak Parti Disiplin Kurulu üyesi Av. Mecit Tarhan, Ak Parti Meclis Üyesi Şaban Arslan Slehi aşireti Kanaat Önderi Hamit Atlı’nın oğlu Alay Atlı,Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ve Vakfı Hakkari Şubesi Başkanı Abdurrahman Er, Hakkâri Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanlığına Emrullah Kaya, Hakkari'nin illeri gelenlerinden Timur Yoldaş, Hasan Çolak kurum amirleri Hakkari Haber TV ailesi çok sayıda vatandaş katıldı.



Müdür Dilberoğlu ile vedalaşmak için sıraya giren vatandaşlar adeta birbirleri ile yarıştı. 70’den 70 herkesin karşılama töreni için geldiği valilik konutu önü aşırı kalabalıktan dolayı bir süre trafiğe kapandı.

Araçlarında Müdür Dirberoğlu’na seslenen bazı Hakkarililer Allah yar ve Yardımcınız olsun sayın müdürüm sizi seviyoruz dediler.

Muğla’ya atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu,  Hakkari Haber TV muhabirinin Hakkari sizi bağrına bastı gece karanlığı herkes sizi karşılamaya gelmiş sorusu üzerine bir açıklama yaptı.

Müdür Dilberoğlu,” Hakkari’de başladığımız bu görevi başımız dik olarak Hakkari halkının sevgisi ile bitirmiş olduk. Buraya gelirken bu halkın yardımı ile tüm zorlukları beraber aştık. Halk bana muazzam bir sevgi gösterdi.

 Herşey sevgi ile başladı. Sevgi ile başlayan hiçbir iş yarıda kalmaz bu insanlarda karşılığını verdi. İnşallah benim yerime geren arkadaşım bu bayrağı en güzel şekilde taşır bu insanlara layık olur.

Hakkari’deki basın mensupları arkadaşlar için çok şey diyecek var. Çok iyi bir basın teşkilatına burada sahibiz. Ellerinde geldikleri kadar Hakkari’nin güzellikleri için ellerinde geleni yaptılar basındaki arkadaşlarımız. Hakkari basınına özellikle teşekkür ediyorum. Burada iyi çalışan basını Türkiye’nin hiçbir yerinde görmedim” dedi.

Müdür Dilberoğlu basın mensuplarına sarılarak ayrıldı. Haber: Savaş Taş/Hakkarihabertv.com

img_3051.jpgimg_3050.jpgimg_3052.jpgimg_3054.jpg

Bu haber toplam 4625 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim