• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

En büyük vali bizim vali!

Murat Taş

Spor dünya ülkelerinde sosyal aktivitelerin başında gelmektedir. Spor bazı ülkelerin geliri olduğu gibi kalkınmasında, gelişmesinde ve tanıtımında büyük roller üslenmektedir.

Sportif başarısı olan ülkelerde bu başarının en büyük nedenlerinden biri tesis ve alt yapılardır.Tesis ve alt yapısı olan ülkeler sportif faaliyetlerde hep önlerde olmuştur.

Ülkemiz genç nüfusa sahip olmasına ve yetenekli gençler ve sporcular olmasına rağmen maalesef tesis ve alt yapının eksik olmasından dolayı sportif başarılar maalesef elde edilmemektedir.Bugün milyon dolarlar verilip başta Avrupa ve öbür kıtalardan getirilen sporcular birer holding sahipleri olarak ülkemizden gitmektedirler.

Oysa ülkemiz her türlü sportif başarılara imza atacak üstün yetenekli gençlere ve sporculara sahip bir ülkedir.İlimiz Hakkari tesis ve altyapıdan yoksun ilerin başında gelmektedir.

Hakkari sporun başarılı olamamasının yegane nedenlerinden biride tesis ve alt yapıdır.İlimizde hizmete girecek olan yeni tesislerin ilimiz sporuna katkı sağlayacağı gibi ilimize de renk katacağı gibi sporun önünü açacaktır.

Hakkari ilimizde sportif faaliyetler yürüten kulüp sayısı gün geçtikçe azalmaktadır.Sportif faaliyetlerini yürütmek isteyen takımlarda zor ayakta durmaktadırlar.

İlimize göreve başladığı günden şimdiye kadar Hakkari halkının günlünde taht kuran sayın valimiz Hakkari spor ve sporcularında günlünü kazanmış bu konuda Sayın valimize olan sevgi gün geçtikçe büyümektedir. Buradan Hakkari spor camiası ve sporcuları adına sonsuz şükranlarımızı sunarız iyi ki varsınız.

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Hakkari spor maçlarını seyrettiğimde devlet büyüklerimizin Hakkarili sporcularla beraber müsabakaları seyretmesi kadar güzel bir şey olamaz Tribünlerde ‘’EN BÜYÜK VALİ BİZİM VALİ ‘’dediklerinde inanın sahada takım mağlup bile olsan bu tezahürat galibiyet gibi geliyor.

Sayın valimiz bizi binlerce kere bağrına bastıysa bizde milyonlarca kez hatta milyarlarca kez bağrımıza basıyoruz.Hakkari Amatör Ligimiz bu hafta sonu başladı 7 takımlı ligde 5 takım merkez 2 ilçe takımları katılmakta.

Çukurca ilçemizde katılan Adnan Bahat Lisesi futbol takımı müsabakalarını ilçemiz Çukurca’da futbol sahası olmadığından dolayı tüm müsabakalarını deplasmanda yani merkezde yapmaktadır…

Çukurca futbol Takımı kaymakamlığın verdiği desteklerle müsabakalara gelmektedir ilimizde çetin gecen kış Çukurca sporseverleri şimdiden düşündürmeye başladı.Türkiye’de Futbol saha olmayan tek ilçe Çukurca…

Çukurca Adnan Bahat Lisesi futbol takımını desteklemeye gel taraftarlardan bazıları yanımıza gelerek;  “Hocam biz gecen hafta burada Hakkari spor müsabakasını seyrederken Sayın Valimizi gürdük çok mutlu olduk tribünlerde sürekli ‘’EN BÜYÜK VALİ BİZİM VALİMİZ ..Keşke bizimde bir futbol sahamız olsaydı da bizlerde EN BÜYÜK VALİ BİZİM VALİ diye bilseydik”…..

spor-.jpgspor-1-004.jpgspor-2-002.jpg

Bu yazı toplam 3368 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim