• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

EPCİM’E KÜLÜNK DESTEĞİ

H. Aziz Hatipoğlu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimlerle ilgili adayların çalışmaları son hızla devam ediyor. Bu kapsamda Hakkâri’den Ak Parti Belediye Başkan Adayı olan Kayyum Cüneyt Epcim’e de bir destek 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve Ak Partide Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olarak Metin Külünk’ten geldi.

Ev ziyaretlerini sürdüren ve özellikle akşamları birçok eve ziyaretler yapan Epcim yaptığı ve yapacağı işleri sıralarken halktan kendisine destek vermelerini istemekte.

Bir haftadır Hakkâri’de olan Metin Külünk’te Başkan Adayı Cüneyt Epcim’le ev ziyaretlerine katılmakta ve Hakkâri Halkından bu adaylarına gerekli desteği vermelerini istemektedir.

Ev ziyaretlerinde konuşan Metin Külünk “Cüneyt Epcim’in Hakkâri Belediyesine Başkan olarak atanmasından sonra Hakkâri’de hizmetin görüldüğünü, başta alt yapı olmak üzere içme suyu ve yolların asfaltlanması, kaldırım, refüj ve park ile birçok çocuk oyun parklarının yanında kent parkın da tamamlanarak Hakkari Halkının hizmetine sunulduğunu anlattı.

Cüneyt Epcim’in Cumhurbaşkanı tarafından Hakkâri Belediye Başkanlığına aday yapıldığını, Hakkâri’nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından çok önemsendiğinden bahsetti.

Hakkâri’nin Kayyum atanmadan önce bir köy görünümünde olduğunu, belediye hizmetleri namına hiçbir hizmetin sunulmadığını, belediye gelirlerinin toplanamadığını (Hakkâri Belediyesince toplanan belediye gelirlerinin Belediye Gelirleri içerisindeki payı %7’dir), belediyeye gelen hazine desteğinin çarçur edildiğini ve başka mecralara kaydırılarak Hakkâri halkının hakkı olan hizmetlerin yapılmayarak bu halkın mağdur edildiğini anlattı.

Başkan Epcim’in rüştünü ispat ettiğini, yaptıklarının ortada ve gözle görülür olduğunu, bunların Hakkâri halkına asla yeterli olmadığını, Hakkârililerin bundan çok daha iyilerine layık olduğunu, Hakkâri gibi hizmete susamış yerlerde en ufak bir yatırımın dahi gözden kaçmadığını ve göz önüne alındığını vurguladı.

Başkan Epcim’in hazırladığı projelerin uygulanıp faaliyete geçmesi ve hizmete sokulmasıyla Hakkâri’nin doğunun bir İsviçre’si olacağını, buraya yoğun yerli ve yabancı turistlerin akın edeceğini ve bu da Hakkâri halkına bir kazanç ve işsizliğe büyük bir neşter vuracağını anımsattı.

70 bin nüfuslu bir yerde 19 bin kişi iş arıyorsa bu burada yaşayan her dört insandan birinin işsiz olduğunu, işsizliğin Hakkâri Halkının kaderi olmadığını, burayı yaşanmaz kılanın terör örgütü olduğunu, bu vesile ile durumları iyi olanların buraları terk ettiğini, terk edemeyenlerin de mağdur ve çaresiz edildiklerini ve bunun da örgütün işine geldiğini anımsattı.

Bu oyunu bozacaklarını ve Hakkâri’nin kalkınmada öncelikli yöreler içerine aldırılarak Başkan Epcim’in seçilmesi halinde merkezden kendisine büyük maddi ve manevi destek gelinerek çoğu sorunları bu beş yılda bitirebileceklerini anlattı. 

Bu yüzden Başkan Cüneyt Epcim’in kendilerine kısacası Hakkârililere emanet edildiğini ve 1 Nisan sabahı yepyeni bir Türkiye’de ve yepyeni bir Hakkâri görmek istediklerini” anlattıktan sonra konuşmalarını sonlandırarak başka ev ziyaretlerine katılmak üzere misafir olduğu evden ayrıldı.    

 

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 6194 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim