• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Eşbaşkanlar Çalışmaları Yerinde Denetledi!

Eşbaşkanlar Çalışmaları Yerinde Denetledi!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi belediye Eş Başkanı Tacettin Sefalı ve Başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, ilçede eş zamanlı yürütülen belediye çalışmalarını denetledi.

Yüksekova belediye Eş Başkanı Tacettin Sefalı ve Başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, ilçede eş zamanlı yürütülen belediye çalışmalarını yerinde denetledi. Dize, Kışla, Orman, Güngör, Cumhuriyet ve Yeni Mahallede devam eden stabilize, Sondaj, kanal, duvar ve kilitli parke taşı çalışmalarını Fen İşleri Proje sorumlusu İbrahim Cin ile birlikte gezerek denetleyen Başkanlar, çalışmaların daha da hızlanarak Ramazan bayramına yetiştirilmesi için yeni talimatlar verdi.

Yüksekova’da birçok Mahallede eş zamanlı devam eden üstyapı çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması için çalışma seferberliği başlattıklarını ifade eden Eş Başkan Tacettin Sefalı, yurttaşların daha rahat bir bayram geçirmeleri için var gücü ile çalıştıklarını söyledi.

Sefalı,  “Büyük bir coşku ve heyecanla yaşadığımız Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramının da huzurlu ve rahat bir şekilde yaşanması için birçok noktada eş zamanlı devam eden çalışmalarımızı hızlandırarak bayrama kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun için tüm imkânlarımız seferber ettik.

Bu gün arkadaşlarımızla birlikte yürütülen çalışmaları yerinde takip ettik. Yapılan çalışmaların kusursuz ve yurttaşlarımızın desteği ile devam ediyor olması bizi çok mutlu etti. Ekiplerimiz şuan Dize, Kışla, Orman, Güngör, Cumhuriyet ve Yeni Mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Özellikle 1517 nolu Yeni Mahalle çevre yolu ile Değirmenler caddesinin devamı olan aynı zamanda çevre yolu görevi gören 412 nolu mezarlık yolunda kilitli parke taşı çalışmalarına yoğunlaştık. Bu iki caddeyi bayrama kadar tamamlayarak yurttaşlarımızın tozdan ve topraktan uzak daha rahat bir bayram geçirmelerini istiyoruz. Yapılan bu çalışmalar Halkı memnun ederse biz kendimizi bahtiyar hissedeceğiz” "dedi. Hakkarihabertv.com

 

 

Bu haber toplam 2839 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim