• BIST 9524.59
  • Altın 2489.437
  • Dolar 32.5108
  • Euro 34.7039
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Eşini parçalara ayırarak çöpe attı

Eşini parçalara ayırarak çöpe attı
Üsküdar Çengelköy'de bir şahıs, eşini bıçakla öldürdükten sonra parçalayarak çöp konteynırına attı. Gözaltına alınan kocanın şizofren hastası olduğu öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Üsküdar Çengelköy Mahallesi Ordu Caddesi Sümer Sokak’ta bulunan bir binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, Tahir K. (43), 2 gün önce Çengelköy Polis Merkezi’ne giderek eşi Kübra K.’nin (42) kaybolduğu ihbarında bulundu.

Adamın ifadesini alan polis ekipleri, davranışlarından şüphelendi. Tahir K.'nın ağabeyi yetkililere, kardeşinin ruhsal sorunları olduğunu ve zaman zaman bu tür şikayetlerde bulunduğunu anlatarak, kardeşini eve götürdü. Evin banyosunda kan izleri gören ağabey, kardeşiyle tekrardan polis merkezine gitti. Bunun üzerine ekipler Tahir K.’yi 2 gün boyunca takip etti.

Takiplerin sonucunda öğle saatlerinde Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro'ya bağlı ekipler, Tahir K.’nin evine giderek incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme ekipleri evin bazı yerlerinde kan izlerine rastladı. Bunun üzerine Tahir K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan Tahir K. emniyette yapılan sorguda cinayeti itiraf etti.

Olayı anlatan Tahir K.'nın 16 Şubat Pazartesi akşamı evde çay içtiği sırada kontrolünü kaybettiğini ve mutfaktan aldığı bıçakla eşini öldürdüğünü aktardı. Eşini parçalara ayırdığını ifade eden Tahir K., daha sonra pazar arabasıyla parçaları çöpe attığını itiraf etti. Bunun üzerine polis ekipleri, Tahir K. cesedin yerini tam olarak belirtemediği için Çengelköy'de geniş çaplı arama başlattı.

Aramalar sonucunda Kübra K.'nın cesedi, cadde üzerinde bulunan bir yer altı çöp konteynerinde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde kısa süreli çalışmasının ardından cesedin içinde bulunduğu çöp konteyneri Üsküdar Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne götürülerek detaylı inceleme yapıldı. Polis ekipleri, ayrıca olayın gerçekleştiği evde de inceleme yaptı.

İçinde ceset bulunan konteyner, vinç yardımıyla çıkarılarak incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Polis ayrıca, cesedi parçalanan kadının kıyafetlerini cinayetin işlendiği evin yanındaki başka bir konteynerde buldu. Cinayet zanlısı Tahir K. ise sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Katil zanlısı kocanın şizofren hastası olduğu iddia edildi.

Öte yandan Tahir K.’nin eşini parçaladıktan sonra cesedini tekerlekli pazar çantasıyla kontoynere kadar taşıdığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Bu haber toplam 2851 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim